SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Kar Temizliği, Sonra Maç

A- A+ PAYLAŞ
 
Bedensel Engelliler Ampute Futbol 1. Ligi’nde  Malatya  Ayyıldız Amputespor, Kayseri  İl Özel İdarespor’u 5-1 yendi. Bu karşılaşma öncesinde İnönü Üniversitesi Stadı’nın zeminindeki kar  karşılaşmanın hakem ve futbolcuları tarafından  büyük oranda temizlendikten sonra yapıldı.
         
KAR TEMİZLİĞİNİ HAKEM VE FUTBOLCULAR YAPTI
Bir hafta önce oynanması gerekirken, İnönü Üniversitesi stadının karla kaplı olması yüzünden ertelenen Ampute karşılaşmasından sonra, bu hafta da  karın temizlenmediği görüldü. Sahanın bazı bölümlerindeki karlar karşılaşmanın hakem v e futbolcuları tarafından temizlendikten sonra maç sonra oynanabildi.
         
Stat zemininin  önemli oranda temizlenmesiyle  oynanan karşılaşmada Malatya Ayyıldız Ampute Takımı, rakibi Kayseri İl Özel İdarespor’u 5-1 yendi.
         
Mustafa Yalçın, Erkan Kürek ve İlker Ezer  hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, Malatya Ayyıldız Ampute takımının gollerini  10. ve 21.dakikada Cebrail Baştaş, 12 ve 28. dakikalarda Ali Molon, 41. dakikada Mehmet atarken, konuk takımın tek golü 49.dakikada Fatih’ten geldi.
 
HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız