SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önce Kendimize Bakacağız"

0
Güncellendi - 2016-03-26 00:36:59
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Erkan Sekman, lige kalan haftalarda en iyi sonuçları alıp, küme düşme potasından kopmak istediklerini söyledi.

Sekman, Denizlispor karşısında aldıkları mağlubiyet dolayısıyla üzgün olduklarını ifade ederek, "Denizlispor karşısında maça iyi başlayamadık. Rakibimiz maçı bizden daha çok istedi. Gayet isteklilerdi. Hak ettiler. Pozisyon üretemedik. Pozisyon bulduysak, rakibimize de kontrada pozisyon verdik. Son dakikaya kadar 1-0 maç. Son dakikada 2-0 oldu. Son golden önce maç zaten bitmişti. Denizlispor mağlup etseydik, Play-Off şansımız azda olsa sürecekti. Baktığımız zaman Denizlispor’a mağlup olduk ve düşme potasında kendimizi bulduk. Biz iyi bir takımız. Önümüzdeki iki maçı kendi sahamızda oynayacağız. İnşallah bu iki maçta puan ve puanları alarak, ligi güzel yerlerde bitireceğiz" dedi.

"ŞUAN Kİ DURUMUM ÇOK İYİ"

Sekman, kendi performansıyla ilgili de gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Şuan ki durumunun çok iyi olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "Her futbolcu oynadıkça kendini bulur. Bende ligin İlk yarısında 14-15 tane maç oynayarak buraya geldim. Ama benim tek eksiğim devre arası kampı görmemek oldu. Alanya maçı öncesi sadece 10 günlük bir idman yapabilme fırsatı buldum. Sonra üst adalemi yırttım. Sakatlıktan yeni yeni kurtuldum. Giresunspor maçı ve Denizlispor maçında da hocamız bana şans verdi. Bu maçlarda elimden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştım. Denizlispor maçının son on dakikasında başka arkadaşım daha verimli olur diye, yedek kulübesine işaret ettim. Şuan ki durumum çok iyi" diye konuştu.

"BİZ ÖNCE KENDİMİZE BAKACAĞIZ"

Ligde iki hafta üst üste kendi sahalarında maç oynayacaklarını hatırlatan Sekman, iki karşılaşmayı da kazanarak, küme düşme potasından uzaklaşmak istediklerini ifade etti.

Sekman, "Lig çok daraldı. Geride kaldı sekiz haftamız. Play-Off hesabı yapanlar, Şampiyonluk hesabı yapanlar ve kümede kalma hesabı yapan takımlar var. Herkesin bir hesabı var. Bizde küme düşme potasında biran önce kopmak istiyoruz. Bizimde hedefimiz budur. Kendi sahamızda çok kritik iki maçımız var. Bu iki maçta kendi saha ve seyircimiz önünde olacak. Bu bizim için büyük avantaj olacak. Konuk olacak takımların pozisyonları ve hedefleri bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz önce kendimize bakacağız. İnşallah bu maçlara iyi hazırlanıp, galip geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız