SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Kongre, Sonra Aşure

A- A+ PAYLAŞ

Ankara Doğanşehirliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği 10 Ocak Pazar günü Ankara Malatyalılar Derneği Lokalinde (Sezenler Caddesi No: 2/9) hem Aşure Günü yaptı, hem de olağan genel kurulu gerçekleştirdi.

GENEL KURUL..
Ankara Doğanşehirliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Olağan Genel Kurulu 10 Ocak 2010 günü Ankara Malatyalılar Derneği Lokalinde gerçekleştirildi.

Mustafa Hazer’in divan başkanlığını, Şengül Pehlivan’ın yazmanlını yaptığı kongrede yeni yönetim oybirliği ile seçildi ve eski yönetim kurulu üyeleri çoğunluğu korudu.

Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Özdemir, ilk açıklamasında örgütlü hareket etmenin ve birlik-beraberliğin çok önemli olduğunu vurguladı.

-Yönetim Kurulu Asıl Üyeler:
Atilla Özdemir (Yönetim Kurulu Başkanı)
Süleyman Bilgili (Başkan Yardımcısı)
Kamil Göksu (Başkan Yardımcısı)
Ali Güngüt (Sayman)
Şehgül Pehlivan (Yazman)
Mesut Karaca (Üye)
Arife Peker (Üye)

-Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:
Bahattin Aksoy
Abuzer Uçar
Günay Yılmaz
Mahmut Demiralp
Ferit Yıldırım
Hasan Katipoğlu
Mürüvvet Akbulut

-Denetleme Kurulu Asıl Üyeler:
Ömer Şahin
Y. Önder Şahin
Zekai Yağcı

-Denetleme Kurulu Yedek Üyeler:
Mustafa Pehlivan
Cemal Yılmaz
Şefik Kutlu

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Bilgili, derneğin genel düzenlemelerden sorumlu, Kadir Okçu ise basın danışmanı olarak yönetim kurulunca yetkilendirildi.

Derneğe yer tutulması görüşü benimsendi ve hedeflenen çalışmalarda öncelikli yer alması kararlaştırıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Özdemir, örgütlü hareket etmenin ve birlik-beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayarak düşüncelerini şu başlıklarda dile getirdi:

"* Diğer derneklerle işbirliği içinde olacağız…
* Diğer yörelerdeki derneklerimizin, yani Doğanşehir derneklerinin lokomotifi olmaya çalışacağız.
* İnternet adresimiz şöyle:
www.dogansehirdernegi.com
Etkinliklerimizi, yaşamımızın her alanından örnekleri (doğum, düğün, başarılarımız, acı-tatlı günlerimiz, ölüm…) sitemizden izleyebilirsiniz."

AŞURE GÜNÜ..
Derneğin kadın kolunun hazırladığı ve dernek başkanlığının açıklamasında da “Birlik, beraberliğimizin ve dayanışmamızın sembolü” olarak nitelenen Aşure günü etkinliğinde aşure dağıtıldı, Araştırmacı-Yazar Süleyman Özerol’un “Aşure Geleneği” konulu yazısı Ressam Cezmi Orhan tarafından okundu.

HABER: Süleyman ÖZEROL
FOTO: Yılmaz OKÇU

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız