SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Kutlama Sonra Denetim

0
Güncellendi - 2020-05-26 06:54:49
Önce Kutlama Sonra Denetim
A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı dolayısıyla Malatya-Kayseri D 300 kara yolunda polis ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kontrolleri sürdürürken durdurulan sürücülere kolonya ve şeker ikram etti.

Darende ilçesindeki Bölge Trafik Denetleme İstasyonu'nda kurulan uygulama noktasında kontrollerine aralıksız devam eden ekipler, sürücü ve yolcuların koronavirüs tedbirlerine uyup uymadığını kontrol ederken aynı zamanda bayramını kutlayıp şeker ve kolonya ikram ediyor.

Sürücüler de uygulamadan duydukları memnuniyeti belirterek, ikramlar için ekiplere teşekkür etti.

Öte yandan yorgun sürücüler istasyondaki dinlenme alanına alınarak, çay ve yiyecek ikram ediliyor.

7/24 uygulamaların sürdüğü noktada görev yapan polis ekipleri, yağış ve soğuk havaya rağmen sürücülerin bayram günü sevdiklerine en sağlıklı şekilde ulaşması için gayret ediyor.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa (3 yıl önce)
    amcama şeker ikramından sonra maskesiz olduğu için ceza yazıldı mı acaba
    0
    0
    Yanıtla