SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Lastiği Kesmişler..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 1.5 yıl önce biri eczanede olmak üzere meydana gelen iki ayrı hırsızlık ve dolandırıcılık olayının faillerinden birinin yakalandığı, diğerinin arandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün bu konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"İlimizde 14.08.2008 günü B.Ç. isimli şahsa ait Eczanede meydana gelen ve 28.500 TL paranın çalınmış olduğu hırsızlık olayı ve 07.08.2009 günü K.K. isimli şahsa ait oto içerisinde meydana gelen ve 30.000 TL paranın çalınmış olduğu oyalamak sureti ile dolandırıcılık olayını, 1971 Diyarbakır doğumlu N.Ö. isimli şahıs ile 1989 Pervari doğumlu A.T isimli şahsın işledikleri tespit edilmiştir.

Adana Emniyet Müdürlüğü ile ortak yapılan operasyon neticesinde N.Ö. isimli şahıs yakalanmış olup, A.T. isimli şahsın aranması çalışmalarına devam edilmektedir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

N.Ö. ve A.T adlı şahısların otopark içerisinde 30 bin TL parayı çalmadan önce, aracın lastiklerini kesici alet ile deldikleri ve daha sonar sahibi araçtan inince araç içerisindeki parayı alıp kaçtıkları belirlendi.

Şahısların, parayı çalmadan önceki aracın lastiklerini kesici alet ile delme anlarıise otoparktaki güvenlik kemarasınca kaydedildiği belirtildi.

Şüphelilerden N.Ö.’nun Malatya Polisi ile Adana polisinin ortaklaşa yaptığı operasyon sonucunda Adana’da yakalanarak cezaevine konulduğu bildirildi. A.T. adlı şüphelinin ise aranmakta olduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız