SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Müdür Beklendi, Sonra..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen ilköğretim ve liseler kros il şampiyonası müsabakalarında öğrencilerin bazıları bayılırken, bazıları da midesindekileri çıkardı. Yarışmanın 2 saat geç başlaması nedeniyle özellikle minik öğrenciler soğukta titredi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2006-2007 öğretim yılı ilköğretim ve liseler, küçükler, yıldızlar ve gençler kros il şampiyonası müsabakaları Orduzu Pınarbaşı'nda düzenlendi.

Programa göre saat 09,00'da başlaması gereken yarışmalar, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'un beklenmesi nedeniyle 10,30'da başlama töreni yapıldı. 10,45'de ise yarışmalar başlatılabildi. 428 öğrencinin katıldığı kros müsabakası yaklaşık 2 saat geç başlayınca özellikle minik öğrenciler soğukta titredi.

Yarışmada, öğrencilerin yeterli antrenman yapmaması nedeniyle yarış sonunda baygınlık geçirenler oldu. Bazı öğrenciler de midesindekileri çıkardı.

Müsabakalar sonunda, kategorilerinde ilk 4'e giren öğrencilerin, 10 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek Atatürk Koşusu'na katılacakları belirtilirken, kategorilerinde birinci olan öğrencilerin ise, Diyarbakır'da 26 Kasım'da düzenlenecek bölge şampiyonasında Malatya'yı temsil edecekleri belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız