SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önce Sen Hesabını Ver!..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor adına açılan davada eski yöneticileri suçlayan kulübün mevcut başkanına taraftar grubundan çok sert tepki geldi. Bu arada, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kulübü ligden çekeceklerini söyleyen mevcut başkan Mustafa Korkmaz (fotoğraftaki), bu kez de takımı ligden çekmeyi düşünmediklerini ifade etti.

"HESAP VERMESİ GEREKİRKEN.."
Derebeyleri Taraftarlar Derneği yönetimi adına yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Malatyaspor Kulübü başkanı Mustafa Korkmaz, Malatyaspor üzerinden rant elde etmenin peşine düştüğünü görmekteyiz!

Sezon başında Malatyaspor kulübünü eski günlere döndüreceği vaadi ile göreve gelen Mustafa Korkmaz ve ekibi, sarı kırmızılı takımımızı ne hallere düşürdüğü kamuoyunun malumudur.

Şuanda başkanlık görevini sürdüren ancak, hiçbir şekilde genç futbolcular ve personeli karşısında sözü geçmeyen ve kaale alınmayan Mustafa Korkmaz’ın asıl amacının ne olduğu ortaya çıkmıştır.

Göreve getirdiği maaşlı personeli! İdari Menejeri Aziz Yiğit tarafından dahi ağır şekilde suçlanan ve suçlamalar karşısında cevap dahi veremeyecek kadar aciz durumda kalan verdiği sözlerin hiçbirini yerine getiremeyen, -yemek parasını dahi veremeyen- genç futbolcular ve personeli tarafından dikkate alınmayan ve şu anda kulüp idari binasına ve Malatya’ya gelemeyen Mustafa Korkmaz’ın Malatyaspor üzerinden çeşitli hesaplar peşinde olduğuna tanık olmaktayız.

Bir kulüp başkanı düşünün ki, takım kaptanı Mustafa Arslan, basın açıklaması yapıyor. Hemde her babayiğidin yiyemeyeceği lokma olmayan ağır suçlamalarda bulunuyor ve şöyle diyor :

"Sezon başında Malatya Belediyesi'nden gelen peşinatımı lisans çıkarılması için yönetime verdim. Malatyaspor takımı sezon başında sahaya çıkamıyordu. Biz o parayı vermeseydik. Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, bize para karşılığında senet verdi. O senedi de bizi mağdur edip, elimizden tekrar geri aldı.”

İAŞE'deki sorunu herkes biliyor. Malatyaspor'u bu kadar ayakaltı ettiler. Bu kulüp kötü şartlardan bu hale gelmiş olabilir ama ayakaltı edilemez. Tesiste elektrik yok. Elektrik ocağında bile futbolcular ısınamıyor. Artık Malatyaspor'u o dereceye getirdiler” gibi çok ağır suçlamalarına rağmen Mustafa Korkmaz emrindeki futbolcusu için herhangi bir yaptırım uygulamayadı!.

Bu kadar ağır suçlamalara rağmen pişkin olan ve hiçbir ses çıkaramayan Mustafa Korkmaz, Malatyaspor üzerindeki emellerini belli etmektedir.

Malatya Belediye Başkanı sayın Ahmet Çakır’ın girişimi ile sağlanan 100 bin TL’nin bizzat belediye görevlileri tarafından futbolculara ve personele dağıtılması ile güvenilir biri olarak görülmeyen Mustafa Korkmaz’ın Malatyaspor ile ilgili kamuoyuna hesap vermesi gerekirken, hesap sormaya kalkması manidardır.

Malatya’ya gelme cesareti dahi olmayan ve Malatya Belediyesi’nin verdiği destekle ligde yoluna devam eden Malatyaspor’un biran önce Mustafa Korkmaz isminden kurtulması ile “onur-hassiyeti” korunmalıdır.

VİCDANI VARSA HESAP SORAN DEĞİL, HESAP VEREN OLMALIDIR..
Mustafa KKorkmaz’ın vicdanı varsa! Hesap soran değil, hesap veren olmalıdır. Malatyaspor ‘ismi’ni ne hallere getirdiğı kamuoyunun da gözleri önünde yaşanmaktadır.

Malatyaspor’un Korkmaz döneminde yaşadığı sıkıntılar Derebeyleri Taraftarlar Derneği olarak öncelikle Mustafa Korkmaz’dan bizler hesap sormak istiyor ve aşağıdaki soruların cevabını vermesini bekliyoruz:

1- Buğra Dinler’in Kırıkhanspor’a transferi
2- Mehmet Yoldaş’ın Kastamonuspor’a, transferi
3-Güven Gürsoy’un Beşiktaş’a transferi transferi
4- Mert Güneş’in Bingöl Belediyespor’a ve alınan transferi ücretlerinin akibeti ile ilgili kamuoyuna doyurucu ve inandırıcı bilgilerin açıklanması belgeleriyle birlikte.

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ..
Malatyaspor’un durumu gercekten içler acısı.. Yeni Malatyaspor’umuz kuruldu. Sorunsuz bir şekilde Malatya Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır’ın gözetimi ve Malatyalıların desteği ile 2. Lig de mücadele ediyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda hedeflerine Malatyalıların desteği ile birer birer ulaşacaktır.

Artık Malatyaspor isminin daha fazla ayak altında ezdirilmemesi için yetkilileri göreve davet ediyor ve biranönce Mustafa Korkmaz ve bunun gibilerden kurtarılması için gereken ne ise onun yapılmasını bekliyoruz”

KULÜP BAŞKANININ AÇIKLAMASI..
Bu arada Malatyaspor kulüp başkanı Mustafa Korkmaz, Malatyaspor'un yeniden inşası için çalıştıklarını söyledi.

Korkmaz, eski yöneticilere haciz yolunun açıldığını ifade ederek, "Çıkan karar Malatyaspor çok önemli ve tarihi bir karardır. Hukuki süreçte alınan bu karar Malatyaspor'un yeniden inşası açısından büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle alınan kararı önemsiyoruz" dedi.

Takımın ligden çekilmesinin söz konusu olmadığını kaydeden Korkmaz, "Futbolcularımız sahaya çıkıp, mücadelelerini sürdürüyor. Takımı ligden çekmeyi düşünmüyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Sarı-kırmızılı takım Pazar günü 13.30'da sahasında oynayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Yeşiltepe Tesisleri'nde, antrenör Ercüment Kurt yönetiminde yaptığı taktik çalışmanın ardından sarı kırmızılı takım maç saatini beklemeye başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız