SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önce Sıkıntılar Giderilecek, Sonra..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Cücemen, yardımcı antrenör Sinan Alkış, takım kaptanı Taner, kaleci Emrah ve futbolculardan Güngör, öğrencilerle buluştu.

Abdulkadir Eriş Beydağı Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen panele katılan Sarı-kırmızılı futbolculara öğrenciler büyük bir ilgi gösterdi. Okul Müdürü Nihat Durak tarafından çiçeklerle karşılanan yöneticiler ve futbolcular, panelde öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, panelde yaptığı konuşmada, "Kulübümüz birçok sıkıntıdan geçti. 'Önce kurumsallaşma sonra şampiyonluk' diyoruz. Elimizde sihirli bir değnek yok. Birlik ve beraberlik içerisinde önce sıkıntıları gidereceğiz, sonra şampiyonluk yolunda adımlar atacağız" dedi.

Takım kaptanı Taner Demirbaş ise, çok sıkıntılı dönemlerden geçtiklerini, yönetim ve teknik heyetsiz kalan takımdan 7 arkadaşının şehri terk ettiğini hatırlatarak, "Futbol dışında her şeyle mücadele etmek zorunda kaldık. Bu nedenle bugüne kadar beklenen başarıyı sağlayamadık. Ancak Malatyaspor'un büyük bir camia olduğunu ve sorunların üstesinden gelineceğini biliyorduk. Sorunlara göğüs gererek, sabrederek bugünlere geldik. Artık yönetim ve teknik heyetimiz var. Bundan sonra sadece futbolu düşünüp, önümüzdeki maçlarda başarılı olacağız" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Taner, daha sonra öğrencilerle birlikte 'Sarı-kırmızı, şampiyon Malatya' tezahüratları yaptı.

Yardımcı antrenör Sinan Alkış da, Abdulkadir Eriş Beydağı Anadolu Lisesi'nin 91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyasında olduğu gibi Malatyaspor'a yardım kampanyasında hep öncülük ettiğini dile getirerek, "Derslerinizi ihmal etmeyin ve spordan kopmayın" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Cücemen ise, öğrencilere 'hedefsiz olmayın' tavsiyesinde bulunurken, Sarı-kırmızılı futbolcu Güngör de, maçlarda küfür istemediklerini dile getirdi.

Kaleci Emrah da, fazla konuşmayı beceremediğini, sahada konuşup, Malatyaspor'a gol atılmaması için çaba göstereceğini ifade etti.

Panel sonunda öğrenciler Malatyaspor forması ve bayrağını futbolculara imzalattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız