SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Tehdit ve Sonra Cinayet

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da av tüfeği ile öldürülen şahıs ile katilin olaydan bir gün önce gece birlikte eğlendikleri ve kavganın bu eğlenceden sonra başladığı iddia edildi.

Malatya merkez Çavuşoğlu Mahallesi Şehit Öğretmen Elif Livan Anaokulu'nu bahçe duvarının yanında meydana gelen olayda Gökhan B.'nin (19) yakın mesafeden av tüfeği ile ateş açması sonucunda yaralanan Ufuk Aladağ adlı genç hastanede ölmüştü.

Katil zanlısı Gökhan B.'nin olaydan bir gün önce aynı zamanda akrabası da olan Ufuk Aladağ ile birlikte eğlendiği kavgaya neden olan tartışmanın bu eğlenceden sonra başladığı edildi. Katil zanlısının cep telefonu ile öldürdüğü Ufuk Aladağ'a tehdit mesajları gönderdiği ve 'Seni yaşatmam" şeklinde ifadeler kullandığı iddia edildi. Gökhan B.'nin poliste susma hakkını kullandığı öğrenildi.

Olay, polis raporunda da "28/09/2010 günü saat 16:00 sıralarında şüpheliler ile Ü.A. isimli şahıs arasında çıkan tartışma esnasında şüpheli Ö.B.av tüfeği ile Ü.A. ‘yı vurarak yaralanmasına sebebiyet vermiş, yaralı şahıs kaldırılmış olduğu ilimiz Beydağı Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen eks olmuş, görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesi firari şüpheliler suç aleti 1(bir) adet av tüfeği ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmışlardır." bilgisiyle yeraldı.

Katil zanlısı Gökhan B. ile olay esnasında birlikte olduğu ve birlikte kaçtığı Ömer B. (21) ile yardım ve yataklıktan dolayı suçlanan M.A.A. (21) adli makamlara sevk edildi.

FOTOĞRAFLAR: Av tüfeğini ateşlediği öne sürülen Gökhan B.(en üstteki fotoğrafta), olaydan sonra birlikte kaçtıkları Ömer B. (ortadaki fotoğrafta) ve bu şahıslara yardım yataklık ettiği öne sürülen M.A.A. (alttaki fotoğrafta).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız