SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önce Uyaracağız.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:50:36
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, kurullara uyulmaması konusunda önce uyarıp, sonra ceza keseceklerini bildirdi. 
 
Turgut Temelli Caddesi Palancı Oteli civarında esnafları ziyaret eden Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimizde, vatandaşlarla birlikte olmaya gayret edeceğiz demiştik. Bu süreç şavaş yavaş başladı. Vatandaş ve senalarla birlikte olmaya çalışıp, sorunlarını dinlemeye çalışıyoruz. İstişare ediyoruz. Mesela, burada, uzun zamandır devam eden minibüs durukları mevkiinde sıkıntı olduğu bize bildirildi. Burada bir yoğunluk var. Yoğunlukla birlikte vatandaşı minibüse davet eden çığırtkanlıklar var. Minibüsün üzerine zaten güzergah ismi yazıyor. Bağırma ses kirliliği oluşturuyor. Gece ve gündüz, esnaflar rahatsız olduklarını dile getirdiler. Çözüm üretmek için görüşmelerimiz sürüyor" ifadelerini kullandı. 
 
"Cezalandırmak hedefimiz değil. Önce uyaracağız, sonra uymayanlara ceza keseceğiz" diyen Aygün, "Araçların camlarında filmler var. Bu konuda basına açıklama da yaptık. Camların üzerindekie filmler kanunen yasak diye. Uyarımızı yapıyoruz. Daha sonra denetlemelerimizde ceza keseceğiz" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız