SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önce Vatan Diyerek Uğurluyoruz"

0
Güncellendi - 2018-02-01 00:43:11
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “ ‘Önce Vatan’ projesiyle kentimizden ve ilçemizden vatani görevini yapmak üzere birliklerine gidecek olan bütün askerlerimize temel ihtiyaçlarını karşılayacak malzeme desteğinde bulunacağız” dedi.

‘Önce Vatan’ projesi kapsamında vatan nöbetlerini tutmak için birliklerine gidecek askerlerin uğurlama töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Mehmetçiklerimiz şu an Afrin’de vatan ve millet için canlarını feda ederek can siper hane bir şekilde vatanımızı koruyorlar. Terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veren bütün kahramanlarımızın Allah yardımcıları olsun. Türk milleti olarak Afrin’e gitmeye hazırız, hepimiz Afrin’de oluruz” şeklinde konuştu.

 ‘ÖNCE VATAN’ PROJESİYLE ASKERLERE MALZEME DESTEĞİ

Sosyal sorumluluk projeleriyle bölgesinde takip edilen, Türkiye çapında isminden söz ettiren Yeşilyurt Belediyesi, vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan gençlere ve ailelerine destek olmak amacıyla ‘Önce Vatan’ projesine start verdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden vatani görev kâğıdı gelen tüm askerlerin faydalanabilecekleri proje kapsamında verilen hediye paketinde; Türk Bayrağı, cüzdan, tırnak makası, ıslak mendil, ağız bakım seti, tekstil seti, bot boyası, defter, kalem, bot kilidi, dolap kilidi, traş takımı ve dikiş seti bulunuyor.

BAŞKAN POLAT UĞURLAMA TÖRENİNE KATILDI, ASKERLERE HEDİYELER VERDİ

1998/1 tertip askerlerin uğurlama törenine katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ‘Önce Vatan’ projesi çerçevesinde özel hazırlanan hediye paketleri ve teşekkür plâketlerini askerlere takdim etti.

MAŞTİ’de düzenlenen organizasyonda asker ve aileleriyle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, askerlere ‘hayırlı tezkereler’ diledi.

“VATAN EVLATLARI YİĞİTLERİMİZİN YOLU AÇIK OLSUN, RABBİM HAYIRLI TEZKERELER NASİP ETSİN”

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşının ardından bir konuşma yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Kınalı kuzularımızı, vatan evlatlarını, yiğitlerimizi dualarla vatan nöbetlerini yapmak üzere birliklerine uğurluyoruz. Askerlik görevi Türk Milleti için çok büyük önem taşımaktadır. Tüm askerlerimize vatani görevlerini hayırlısıyla yapıp, tezkerelerini almasını, sağ salim ailelerine kavuşmalarını Rabbim hepimize nasip etsin, ailelerine sabırlar diliyorum. Askerlerimizin, yiğitlerimizin, vatanı korumalarıyla bizler ülkemizde hür ve özgür yaşıyoruz. Şehit kanlarıyla sulanmış Anadolu toprakları üzerinde hem içeriden hainlerin hem dışarıdan emperyalistlerin gözü olmuştur. Bizler millet olarak asla esareti kabul etmedik, etmeyeceğiz. Bağımsız, başımız dik bir şekilde yaşadık, hainlikler asla başarıya ulaşamadı. Hain FETÖ yapılanması da bunun en son örneğidir ancak ne FETÖ, ne PKK, ne PYD, ne DAEŞ bizim birliğimize, beraberliğimize ve vatanımıza güçleri yetmeyecektir. Cenabı Allah ülkemizi koruyan tüm askerlerimizin, polislerimizin gücünü, kuvvetini artırsın” dedi.

“HEPİMİZ AFRİN’E GİTMEYE HAZIRIZ”

Mehmetçiklerin Türkiye’nin farklı bölgelerinde ve Afrin’de terör örgütlerine yönelik çok başarılı operasyonlarda bulunduğunu dile getiren Başkan Polat, “Mehmetçiklerimiz şu an Afrin’de vatan ve millet için canlarını feda ederek can siperhane bir şekilde vatanımızı koruyorlar. Terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veren bütün kahramanlarımızın Allah yardımcıları olsun. Türk milleti olarak Afrin’e gitmeye hazırız, hepimiz Afrin’de oluruz. Göklerde nazlı nazlı dalgalanan Türk Bayrağımız ilelebet en yükseklerde dalgalanmaya devam edecektir, buna kimse engel olmayacaktır” diye konuştu.

“ASKERLERİMİZİ ‘ÖNCE VATAN’ DİYEREK UĞURLUYORUZ”

‘Önce Vatan’ adı altında başlattıkları sosyal sorumluluk projesi hakkında kısa bilgiler paylaşan Başkan Polat, “Yeşilyurt Belediyesi olarak insan odaklı hizmetlerimizdeki temel amacımız; vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaktır. Türkiye çapında büyük yankı uyandıran projelerimizle hemşerilerimizin her türlü şart ve durumda yanlarındayız. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün kontrolünde başlattığımız ‘Önce Vatan’ projesiyle kentimizden ve ilçemizden vatani görevini yapmak üzere birliklerine gidecek olan bütün askerlerimize temel ihtiyaçlarını karşılayacak malzeme desteğinde bulunacağız. Bugünde bu proje kapsamında hediyelerimizi askerlerimize takdim ettik. Askerlik celbi gelmiş, merkez ve ilçemizde ikamet eden bütün vatan evlatlarına yola çıkmadan önce bu hediyelerini vereceğiz” dedi.

Asker aileleri ve yakınlarıyla sohbet eden Başkan Polat, askere gidecek gençlerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa (6 yıl önce)
    Sayın başkan o dediklerini devletimiz ççok iyi yapıyor. Askere gidene yardımedeceğine biraz proje üret. Ama kağıt üzerinde masa başında değil daha büyük projeler lazım. Bırak devletimiz gereğini yapar. Sen belediyesin müteahhit değil!!! bırak evi TOKİ yapıyor. Böyle boş beleş işlerle adınız duyulmaz. SelAHATTİN GÜRKAN belediye binası yaptı. Senin belediyen 5-6 yerde hizmet ediyor. Anladınmı başkan. Az liyakat az vizyon
    0
    0
    Yanıtla