SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi ile Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği'nin düzenlediği "Turgut Özal ve Hayalimdeki Tonton Dede" konulu resim yarışmasının ödül töreni için Malatya'ya gelen Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yaşar Özgül ile eski Milletvekilimiz Galip Demirel ve dereceye giren çocuklar, öğretmenler Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin olarak belediye basın bürosu şu bülteni yayınladı:

"19 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette, yarışmaya katılan ancak Turgut Özal’ı görmeyen çocukların Turgut Özal’ı daha iyi anlayabileceklerine inandığını ifade eden Başkan Akın, Turgut Özal’ın yeni yetişen nesillere anlatılması çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turgut Özal’ın bu topraklar üzerinde yetişmiş en büyük devlet adamlarından birisi olduğunu hatırlatan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı M.Yaşar Özgül, Turgut Özal’ın Malatyalı olması bu topraklarda yetişmesinin Malatyalılar için bir övünç kaynağı olduğunu söyledi.

Müsteşar Özgül, Milli Eğitim Bakanlığının bu sene organize ettiği “Gönül Köprüsü” projesine Malatya’dan büyük destek veren, Başkan Akın’a teşekkür etti.

Eski Vali ve Milletvekillerinden Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Eş Başkanı hemşerimiz Galip Demirel ise her yıl Turgut Özal’ı anmak için çeşitli etkinlikler organize ettiklerini, bu yıl da Malatya Belediyesiyle farklı bir organizasyona imza attıklarını kaydetti.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ziyaretin anısına, Müsteşarı M.Yaşar Özgül ile Galip Demirele kayısı ve kayısı kristali hediye etti.

Yarışmada dereceye giren çocuklarında katıldığı ziyarette Başkan Akın çocuklarla yakından ilgilendi ve çeşitli hediyeler dağıttı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız