SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önceliğim Malatyaspor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un golcü futbolcusu ve kaptanı Taner Demirbaş,lige verilen arada memleketi Karadeniz Ereğli’ye gelerek ailesi ve arkadaşları ile hasret giderdi.Belediye Başkanı Murat Sesli’yi de ziyaret eden Demirbaş, “Gol kralı olup 1. lige çıkamamaktansa 15 gol atıp takımımın süper lige çıkması benim için daha önemli.”dedi. Mali krizin takımı olumsuz yönde etkilediğini ancak 2. yarı ile birlikte bu sıkıntıların aşılacağını belirten Demirbaş, “3 yıllık sözleşmem bitiyor.Sezon sonunda transferi oturup değerlendireceğim.”dedi.

BAŞKANI ZİYARET..
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF1) birinci ligin takımlarından Malatyaspor oyuncusu Taner Demirbaş memleketi olan Ereğli’de Belediye Başkanı Murat Sesli’yi ziyaret etti.

Demirbaş devre arasından istifade ederek ailesini ve memleketini ziyaret ettiğini belirterek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Malatyaspor ile 3 yıllık sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini belirten Malatyaspor kaptanı Taner Demirbaş “ Malatyaspor’da oynadığım sezon içerisinde teklifler oldu. Malatyaspor camiasının beni benimsemesi sevmesinden dolayı bir yere de bırakmamasından dolayı gelen teklifleri değerlendiremedim. Gecen sezon şanssız bir şekilde Turkcell Süper ligine çıkamadık. Yine bana gelen teklifler var, ama öncelik yine Malatyaspor benim için. Sezon sonunda mukavelem bitiyor gelecek sezon için gelen teklifleri sezon sonunda oturup değerlendireceğim.” dedi

“MALİ KRİZ BİZİ ETKİLEDİ”
Malatyasporda ilkyarıda oluşan mali krizin futbolcuları da etkilediğini anımsatan Demirbaş şunları söyledi:

“Malatyaspor'da oluşan mali kriz bizleri de etkiledi. 12-13 haftaya kadar yönetimsiz, başkansız buraya kadar geldik. Bunun neticesinde hocamız, 7-8 arkadaşımız takımı bıraktı. Biz takımın büyükleri olarak takımı sırtlamaya sahip çıkmaya çalıştık. Yeni oluşan bir yönetimimiz var, onların çabalarıyla da daha iyi bir Malatyaspor izleteceğiz seyircilerimize. “

“GOL KRALI OLMAM ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ŞAMPİYON OLMAMIZ”
TFF1 Liginde Gol krallığındaki adaylığını değerlendiren Demirbaş “ Ben her zaman söylüyorum. Önemli olan sezon seni nerde olduğumuz önemli. Gol kralı olup takımın ligden çıkamamasındansa 15 gol atıp takımın Turkcell süper ligine çıkması benim için daha önemli. Bu sevinci gecen sene yaşamadık inşallah bu sene benim atacağım gollerle takımın Turkcell süperlig’e çıkma mutluluğunu yaşarız.” diye konuştu.

Taner, kendi ismi yazılı olan 9 numaralı Malatyaspor formasını Bağımsız Belediye Başkanı Murat Sesli'ye hediye etti. Başkan Sesli ise Ereğli’yi layıkı ile temsil ettiği için Taner Demirbaş'a teşekkürlerini bildirdi.

HABER-FOTO: Yusuf ZOBAR- Karadeniz Ereğli

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız