SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önceliğimiz Halka Hizmet"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:45
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya seçim çalışması kapsamında merkez Battalgazi, Bahçelievler ve Serintepe Mahallesini ziyaret etti.

Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Kaya, vatandaşın sorunlarını dinleyerek projelerinden bahsetti.

İlk olarak Bahçelievler Mahallesini ziyaret eden Kaya, Yerel seçimleri kazanacak olan belediye başkanlarının siyasetin dışında, hangi partiden olursa olsun Battalgazi halkına nasıl hizmet edebiliriz, düşüncesi olması lazım.

"SEÇİLECEK OLAN BELEDİYE BAŞKANLARI'NIN SİYASETİN DIŞINDA HAREKET ETMELİ"

Kaya, "Yerel seçimlerde seçilecek belediye başkanları, siyasetin dışında, siyasete girmeden hangi fikirde olursa olsun, hangi ideolojiye gönül vermiş olursa olsun, hangi partiye oy vermiş olursa olsun öncelikle Battalgazi'de yerel hizmete talip olduğumuz için öncelikli olarak yerel yönetim alanında seçmenlerimize, halkımıza nasıl hizmet ederiz. En baştaki kriterimiz demokrasiye, eşitliğe inanıyoruz. Vatandaşlarımız arasında herhangi bir dinsel, ırksal bir ayrım yapmadan herkese eşit olarak nasıl hizmet ederiz onun derdindeyiz."diye konuştu.

CHP Battalgazi Belediye  Başkan Adayı Kurtar Kaya, koltuk ve mevkii takıntısı olmadığını en büyük önceliğinin halka hizmet olduğunu belirtti. 

"BATTALGAZİ'NİN OLANAKLARI İYİ KULLANILIRSA KENDİSİNE YETER, HAZİNEDEN DESTEK ALMASINA GEREK KALMAZ"

Battalgazi Belediyesi'nin olanaklarının çok iyi olduğunu ve hazineden yardım almasına gerek olmadığını belirti.

Kaya, "Battalgazi Belediyesi'nin olanakları çok büyük, aslında Hazineden yardım almasına gerek olmadan el ele vererek, Battalgazi Belediyesi'nin  olanaklarını yolsuzluk ederek, siyasal yandaşlara peşkeş çekerek değil de sizlerin emrine nasıl amade ederiz onun derdindeyiz. Bizlerin hiç kimseyle göbek bağımız yok. Kimseden emir almadık. Ve buraya gelirken güvendiğimiz tek makam var. Oda halkımız " dedi.

"MEVSİMLİK İŞÇİLER İÇİN BARINMA YERLERİ YAPILACAK"

Kaya, kayısı toplama mevsiminde Malatya'ya gelen mevsimlik işçilerin, barınma sıkıntısına değinerek şunları söyledi: " kayısılar çiçek açtı. Bizim buralarda hasat zamanında çevre illerden gelen işçilerimiz söz konusu, bunlar çadırlarda kalıyorlar. Tuvaletleri, elektrikleri yok. Burada perişan oluyorlar. Durum böyle olunca hem sizler sıkıntı çekiyorsunuz hem onlar sıkıntı çekiyorlar. Seçilmemiz halinde mevsimlik işçilerin kalabileceği, elektrik,su ve tuvalet ihtiyaçlarını giderebilecekleri yerler yapacağız. Önümüz yaz eğer göreve seçilirsek nisan ayından itibaren buralara ilk kazmayı vurarak kayısı hasat dönemine yetiştireceğiz. İkinci hedefimiz barajdan bir kanal getirerek buraların su sıkıntısını gidereceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız