SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önceliğimiz Malatya"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:27:27
A- A+ PAYLAŞ

Genç Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Derneği (MASTÖB) toplantısı gerçekleştirildi. İstanbul'da Genç MASTÖB'ün kurulmasının ardından Malatya'da da gençlik kolları oluşturuldu. 

Dede Korkut'ta gerçekleştirilen toplantıya, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MASTÖB Başkanı Adil Gevrek, MASTÖB ve Yeni Malatyaspor yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, küçücük bir tohumun bugün büyük bir çınara dönüştüğünü söyledi.

'Benim sevdam Malatya' ifadesini kullanan Çalık, "Malatya'm benim sevdamsa, Malatya'nın adının geçtiği her yerde olmamız gerektiğini biliyor ve koşturuyoruz" dedi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, MASTÖB'ün Malatya adına çok şeyler yapabileceği kanaatinde olduğunu dile getirdi. 

Genç MASTÖB'ün gençliği hareketlendirerek, gelecekteki MASTÖB'ün ana kademelerini oluşturacağını kaydeden Çakır, "Hedeflerimiz her zaman Malatya ve Malatya'nın gelişmesi olmalı" diye konuştu. 

MASTÖB Başkanı Adil Gevrek de, İstanbul'da Genç MASTÖB'ü kurduklarını söyledi. Gevrek, "Gençlik kollarımız almış başını yürüyor. Malatya'da da gençlik kollarımızın adımını atmış oluyoruz. Gençlere büyük görevler düşüyor. MASTÖB olarak siyasi görüşümüz ne olursa olsun önceliğimizin Malatya olduğunu söyledik. Malatyalı hemşerilerimizin siyasi görüşü ne olursa olsun Malatyalı olduğu için yanında olduk" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız