SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önceliğimiz Sporcu Disiplini"

0
Güncellendi - 2016-04-12 23:27:43
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurtspor Kulübü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Taek-wondo takımında yeni yeteneklerin ortaya çıkması adına alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kulüp Antrenörü Erdal Talas, “Sporcularımıza ilk olarak sporcu disiplinini aşılamaya çalışıyoruz” dedi.

Alt yapıda her branşta olduğu gibi uzak doğu sporlarında da büyük önem veren Yeşilyurtspor Kulübü, aktif bir şekilde hazırlıklarına devam eden minik tekvandocuların gelişimine ve yeteneklerinin geliştirilmesine büyük önem veriyor.

Türkiye’de en çok gelişen spor dallarından taek-wondo branşını yaymak ve ulaşabileceği en üst seviyeye taşımak maksadıyla gerçekleştiren alt yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Antrenör Erdal Talas, “Alt yapı çalışmalarına katılan minik taek-wondoculara, sporcu disiplininin yanı sıra taekwondo sporu hakkında hem teorik, hem de pratik bilgiler veriliyor” dedi.

“AMACIMIZ, SPORUN TEMELİNDE BULUNAN AHLAK, DİSİPLİN, ÜLKESİNE, MİLLETİNE VE BAYRAĞINA SAYGILI GENÇLER YETİŞTİRMEK”

Amaçlarının erken yaşta çocukları Taek-wondoya yönlendirmek olduğunu belirten Kulüp Antrenörü Talas, “Minik öğrencilerimizi eğiterek, enerjilerini başarılarla taçlandırmak istiyoruz. Alt yapımızda bulunan 2006-2007-2008 doğumlu minik sporcularımızla çok yoğun bir çalışma döneminden geçiyoruz. Çocuklarımıza öncelikle sporun temelinde bulunan ahlak, disiplin, ülkesine, milletine ve bayrağına saygılı olmayı öğretiyoruz. Sporcularımıza ilk olarak sporcu disiplini aşılamaya çalışıyoruz. İnanıyoruz ki yakın gelecekte kulübümüz başarı dolu hanesine yeni başarılar ekleyecektir” dedi.

2014 yılından beri Yeşilyurtspor Kulübü bünyesinde Taek-wondo faaliyetlerine devam ettiğini sözlerine ekleyen Antrenör Talas, “Kurulduğumuz günden beri minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde katıldığımız turnuvalarda güzel neticeler elde ettik. Geçen yıl iki Türkiye Şampiyonasına gittik, hedefimiz bu yıl katılacağımız Türkiye Şampiyonasında dereceler elde etmektir. Okullar arası il şampiyonasına katılan üç sporcumuz önemli başarılar kazandı, kendileriyle gurur duyuyoruz. Amacımız bu başarıları artırarak devam ettirmek. Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve Kulüp Yönetimine bize verdikleri desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

b1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız