SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Öncelik Şehir Estetiği"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:59:39
A- A+ PAYLAŞ

 Saadet Partisi (SP) Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, önceliklerinin şehir estetiği olduğunu söyledi.

Saadet Partisi (SP) Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, seçim çalışmaları kapsamında İnönü Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. SP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay'ın eşlik ettiği Köksal, daha sonra Mimarlar Odası'nı ziyaret etti.

Köksal, burada yaptığı açıklamada, "Medeniyetlerin nesilden nesile ulaştırabileceği en önemli unsuru mimarisidir. Bizim proje başlıklarımıza baktığınızda birinci sırada şehir estetiğini göreceksiniz. İnşallah bizim dönemimizde en güzel cephelerin, en güzel çevre düzenlemelerinin yapılmasını özendireceğiz. Bu anlamda gerekirse proje desteği de vereceğiz. Kent mobilyamız ve kent estetiğimiz ile Yeşilyurt ve Malatyamız çok modern bir yüze kavuşacaktır. Tüm bunları meslektaşlarımız ile yapacağız. şunu açıkca ifade edeyim ki; bu şehre hiçbir anlam ifade etmeyen, estetik ve mimari bir değeri olmayan, standartları düşük projeler yapmayacağız ve yaptırmayacağız. Böyle bir vizyonla böyle bir misyonla hizmet edeceğiz ve Malatya çok kısa bir sürede bambaşka bir görüntüye kavuşacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız