SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öncelik Transfer İçin

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un sorunlarının görüşüldüğü toplantı 4 milletvekili ve belediye başkanının da katılımıyla kulüp tesislerinde yapıldı. Öncelikle devreye sokulacak “acil destek” planları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Cumartesi sabahı Orduzu Pınarbaşı’ndaki Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri’nde başlayan toplantıya; AKP milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık ve Mücahit Fındıklı, CHP milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Malatyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Aydın ile yöneticilerin yanı sıra sorunların çözümü için bir süre önce oluşturulan komisyonun üyeleri katıldılar.

Toplantıda Malatyaspor’un içerisinde bulunduğu durum dile getirildikten sonra, yapılan girişimler sonucu, federasyondaki temliklere rağmen yapılan görüşmeler ve borç vadelerinin ertelenmesiyle takımın yeniden transfer yapabilme şansının doğduğu dile getirildi. En az 10 futbolcu alınması gerektiği, bu futbolcular için bazı görüşmeler de yapıldığı, gereken bütçenin ilk etapta 700 bin lira dolayında olduğu belirtilirken, bunun 250 bin liralık bölümünün oluşacak yeni yönetimce karşılanacağı kaydedildi. Belediye Başkanı Çakır, kalan miktarın 200 bin liralık bölümünü de kendilerinin karşılayabileceğini söylerken, milletvekili Çalık ve Aslanoğlu, 150- 200 bin lira dolayındaki parayı da İstanbul’da bulunan Malatyaspor’un eski yöneticilerinden alınabilmesi için girişimlerde bulunmayı üstlendiler.

Ayrıca Malatya’da 200’e yakın işadamının katılımıyla bir gece yapılması, “Malatyaspor’a Sahip Çıkalım” adı altında düzenlenecek geceye çağrılılardan 500 lira ile 1000 lira arasında destek talep edilmesiyle de bir miktar destek sağlanabileceği görüşü kabul gördü.

Ayrıca Başbakanın katılımıyla İstanbul’da bir gece düzenlenmesi konusunda da girişimlerde bulunulması, bunun için milletvekillerinin imzasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir davetiye gönderilmesi, Erdoğan’ın programının uygun olduğu bir günde gecenin yapılması da toplantıda kararlaştırılan konulardan biri oldu.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız