SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Öncelikle Malatyasporluyuz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Fenerbahçeliler Derneği'nin ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Malatya'da yaşayan herkesin öncelikle Malatyaspor'lu olduğunu söyledi.

Çakır'ın seçim çalışmalarıyla ilgili yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Fenerbahçeliler derneğinden, Ahmet Çakır’a ziyaret
Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu Ahmet Çakır’a seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, kendisinin bir Fenerbahçeli olduğunu biliyoruz diyerek duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ahmet Çakır konuşmasında; Sporu çok sevdiğini spora ve sporcuya değer verdiğini ifade etti. Ancak Malatya’da yaşayan herkes öncelikle Malatyaspor’ludur, bizim ilk takımımız, ilk göz ağrımız, Malatyaspordur, herkesin bir ikinci takımında var olduğunu biliyoruz, bunun üzerinde şakalaşır, latifeler yapılır dedi. Ancak başarılı olma üstün gelme arzusu karşı tarafın canını yakma pahasına şiddete sebebiyet vermemelidir. Her şeyi ölçüsünde ve tadında bırakmak gerekmektedir diyerek, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

* İşyeri açılışı ve Müftülük ziyareti
Daha sonra ferhadiye mahallesinde Fikret Özdemir’e ait güler ticaret isimli iş yeri açılışını yapan Ahmet Çakır oradan Malatya İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nu, il başkanı Mustafa Şahin ile birlikte ziyaret etti.

İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu konuşmasında, daha önce İl başkanlılığına ataması yapılan Mustafa Şahin’e yaptığı ziyaretten sonra, Şahin ve Ekibinin yaptığı iadeyi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şahin ve Çakır konuşmasında; “İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nu ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel seçimler münasebetiyle belediye başkan adayımızı ve ekibimizi hem tanıtmak, hem yapılacak işlerde istişarelerde bulunmak, hocamızın duasını almak için, müftülüğümüzü ve kamu kurumlarımızı ziyaret ediyoruz” dedi

* Üçbağlar mahallesi mahalle toplantısı
Mahalle toplantısına Ak Parti il başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır, encümen üyeleri ve partililer katıldı.

Mustafa şahin konuşmasında; “Halkın içinde halkla beraber olduklarını, hizipçilik, ayrımcılık yapmadıklarını, imtiyaz değil adalet ürettiklerini ifade etti. Hizmeti ibadet olarak algılayan bir anlayış ile çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Malatya’mızı daha güzel yerlere getirmek maksadıyla, kurduğumuz ekip ve güç birliği sayesinde daha ileriye götüreceğiz. Hizmet, birlik ve beraberlik içerisinde daha kolay ve daha hızlı gerçekleşir, bu nedenle Malatya’nın her konuda, her alanda daha ileri gidebilmesi için bölgede bir numara olmak için durmak yok, yola devam. Bu kadroya bu anlayışa güvenin, dua ve desteklerinizle yapacak çok işimiz var. AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye aslına dönüyor. O asil ruhuna tekrar kavuştu. Türkiye’de malum anlayışın, Bütün yaptıkları AK Parti'yi karalamak, hakaret etmek. Görüyorsunuz küresel finans krizinin ipine sımsıkı sarılmış durumdalar, altı yıldır kriz lafını ağızlarına sakız ettiler, 'bir kriz çıksa da şu AK Parti'yi bir eleştirsek, yerden yere vursak, bir yıpratsak' diye... Yeni bir dua şekli geliştirdiler, 'kriz duasına' çıkmışlar. Yeter ki AK Parti kaybetsin. Türkiye'de ne olursa olsun, bunların siyaset anlayışı işte bu. Biz bu siyasete asla prim vermeyiz. Bu millet bu siyasete prim vermez. Biz diyoruz ki Türkiye kazansın, bu millet kazansın ama biz kaybedelim. Bizim farkımız bu” dedi

Ahmet Çakır konuşmasında; Bizim temelimizde, çalışmalarımızda Hakka hizmet, halka hizmet anlayışı vardır. Bu şehrin önceliklerini iyi bilmeden, ihtiyaçlarını iyi bilmeden, sorunlarını tespit etmeden, çözüm önerilerini ortaya koymak, bu şehre yapılacak en büyük haksızlık olacaktır. Yapılacak proje ve işlerin kaynaklarını ortaya koymak lazım. Diğer illerde başarılı olan projeleri ilimizde de uygulamak ve başarılı iller ile ilimiz arasında rekabetçi anlayışı başlatarak, sürekli yarış halinde, sürekli dinamik bir ekip ile çalışacağız. Hizmeti, ibadet anlayışıyla algılayan çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. 'Bu iktidar yan gelip yatmadı. Bütün çalışmalarımız aynı kararlılıkla devam ediyor. Sıkıntı yok mu? Var tabii, yok diyemem. Her tarafı güllük, gülistanlık göstermiyoruz. 'Ne aldatan olacağız, ne aldanan' diyerek, gerçekleştiremeyeceği sözü vermeyeceğini söyledi.” Toplantıya katılan bir bayan Başbakanımızın adayı desteğimiz seninle diye tezahürat yapması büyük alkış aldı.

* Sos binası yanı esnaf ziyareti
Hallfettin mahallesi ve sos binası civarındaki esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya gelen Ahmet Çakır, “planlamada kasıt sadece imar olarak algılanmamalıdır. Sosyal ve kültürel hizmetler, bir anlayış ve algılayış, yeni bir vitrin, yeni bir vizyon planlaması olarak algılanmalıdır. Yapacağımız, sadece beş yıl için plan ve program değil, yılların planlanması olacak. Biz oluşturduğumuz ekiple hiçbir zaman ben mantığıyla değil, biz olarak hareket edeceğiz” dedi. Daha sonra esnaf ziyaretleri yapan Çakır, esnafların sorun ve sıkıntıları tek tek dinleyerek, esnaflardan desteklerini istedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız