SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Öncelikleri Belirleyeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Anonim Şirketi’nin 2010 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 
 
Konuya ilişkin olarak İnönü Üniversitesi'nden yayınlanan basın bülteni şöyle:
 
"Rektörlük binasında yapılan toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Teknokent A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Baysar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Sedat Yıldız ve Mustafa Çekirdek, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı M. Fatih Güven, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Hüseyin Erkoç, Malatya Ticaret Borsası Genel Sekreteri Abdulvahap Bulgurlu, Malatya İl Özel İdaresi Şube Müdürü temsilen Süleyman Şahin, GAP Güneydoğu Tekstil Genel Müdürü Ali Cüreoğlu, MİAD Genel Sekreteri A. Turan Koçer, I. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi Yaşar, II. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem, MİMSAN Genel Müdürü H. Ahmet İlhan, Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Doç. Dr. Ali Koçyiğit ile Denetleme Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Abdulkadir Baharçiçek ve Muzaffer Dönmez katıldı.
 
Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik, Teknokentin sadece sanayicilerimiz ve iş adamlarımız için değil üniversiteler için de yeni bir kavram olduğunu belirterek Malatya sanayicisinin öncelikleri neler ise onları belirleyerek Teknokent alanlarını onlara vereceğiz, dedi. 
 
Dünyanın gidişatına uygun, alt yapısı olan, gerçekten bize katkısı olacak, değer oluşturacak ve bizim sanayimize, Üniversitemize, üniversite-sanayi işbirliğine katkıda bulunacak bir Teknokent tasarladıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Çelik sözlerini şöyle sürdürdü:  “Şirketlerle işbirliği yaparken mümkün olduğu kadar Ar-Ge tecrübesi olan, hatta uluslararası güvenilir şirketlerle iş yapacağız. Profesyonel şirketler ile buradaki şirketlerimiz arasında birliktelikler oluşturarak yeni yapılanmalara gideceğiz.
 
Toplantıda gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgi veren Malatya Teknokent A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Baysar, 2010 yılı içerisinde İdari bina ve İnkübasyon Merkezi projesinin tamamlandığını ve yaklaşık 50 girişimcinin yer alacağı 6300 m2’lik inşaatın 2011 sonunda biteceğini ifade etti.  
 
Toplantı, divan heyetinin seçilmesinden sonra gündem maddelerinin görüşülmesi ve 2010 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporunun okunarak müzakere edilmesi, raporların ve bilânçonun ibra edilmesinin ardından sona erdi. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız