SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önceliklerimiz Arasındaydı'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Malatya'nın Hekimhan ilçesi Kurşunlu beldesini Darende ve Hekimhan ilçelerine bağlayan karayolu asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Kurşunlu'yu Hekimhan ve Darende üzerinden batıya bağlayan yolun tarihi İpekyolu'nun bir parçası olduğunu hatırlatan milletvekili Şahin, "Kurşunlu yolunun asfaltlanması öncelikli yatırım planlarımız arasındaydı. Yaklaşık 40-50 bin nüfuslu bölgeye uygar dünyanın ulaşım imkanlarını kazandıran ve yola emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

İl Genel Meclisi Başkan Yardımcısı Nebi Yiğit ve Kurşunlu Beldesi Belediye Başkanı Necati Benli ile yol ve köprü yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Şahin, köprü ve yapım çalışmalarını yapan yüklenici firma şantiye yetkililerinden bilgi aldı.

Kurşunlu Belediye Başkanı Necati Benli ise yaptığı açıklamada, "Malatya'yı Sivas'a bağlayan Kesikköprü tren istasyonuna varabilmek için insanların fırtınaya yakalanmaları artık tarihe karışıyor" diyerek, yolların yapılmasıyla birlikte işsizliğin de kısmen azalacağını, bölgeye başta hayvancılık ve alternatif sebze ve meyve üretimi için projeler geliştireceklerini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız