SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Öncelikli Görevimiz.."

0
Güncellendi - 2016-07-26 18:46:35
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Kernek Külliyesinde devam eden yaz kurslarına katılan öğrencileri ziyaret ederek, kurslar hakkında yetkililerden bilgiler alıp, çocuklarla sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın ziyaretine Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gencay ve ilgili Şube Müdürleri eşlik etti.

Kernek Külliyesi ziyareti sırasında Büyükşehir Belediyesinin sosyal ve kültürel çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Çakır, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından şehrin farklı noktalarında hizmet vermekte olan Semt Konakları ve Sosyal Tesislerimizde çocuklarımızı geleceğe hazırlayarak çocuklarımıza hayat dersiverilmektedir” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Sosyal Tesisler ile Semt Konaklarında çocuklara yönelik yaz kurslarının geçen hafta itibariyle başladığını ifade eden Başkan Çakır, “Yaz kurslarına katılan çocuklarımızı ziyaret ederek, çocuklarımıza yönelik verilen eğitimler hakkında eğitimci arkadaşlarımızdan bilgiler aldık.

Belediye olarak açmış olduğumuz bu kurslardaki asıl amacımız; çocuklarımızın yaz aylarını boşa geçirmeden, kendilerini geliştirmelerini, sosyalleşmelerini sağlamaktır. Bu kapsamda verilen eğitimlerin yanısırasinema ve tiyatro günleri de düzenlenmektedir. Ayrıca bu mekânlarda çocuklarımızın becerilerini artırmak amacıyla müzik ve resim kursları da verilmektedir. Tabii ki, bu kurslarla beraber çocuklarımızın vatanına, milletine, bayrağına, devletine, değerlerine bağlı, aklı ve vicdanı hür birer şahsiyet olarak yetişmeleri bizim öncelikli gayemizdir” şeklinde konuştu.

Kernek Külliyesinin kısa bir süre önce açılmasına rağmen vatandaşların ilgi ve teveccühünün memnuniyet verici olduğunu belirten Başkan Çakır, “Kernek Külliyemiz tam anlamıyla hizmet vermeye başladığında binlerce kişi buradan istifade edecek. Malatya’da birçok noktada sosyal ve kültürel anlamda hizmet verecek fiziki yatırımlar yapıldı. Malatya’da 25-30 noktada hizmet vermekte olan bu eğitim kurumlarımızdan 7’den 70’e onbinlerce vatandaşımız faydalanmaktadır. Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Kernek Külliyesinde Ahşap Doğrama atölyesini de ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bülten

m1

m2

m3

m4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız