SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Öncelikli Hedefimiz Ligde Kalmak"

0
Güncellendi - 2018-03-02 01:28:44
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’un kulüp başkanı işadamı Nurettin Uğur, öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ifade ederek, “İyi futbolcuları transfer edip, Malatya’ya ikinci bir profesyonel takım kazandırmak istiyoruz. Buna göre altyapı çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

  Ligde 6 maç kaldığını ifade eden Uğur, Yeşilyurt Belediyespor ile aralarında 5 puan fark olduğunu, hangi takımın baraj maçı oynayacağının henüz belli olmadığını belirtti.

  Uğur, daha önce Malatya 1.Amatör Büyükler Ligi’nde mücadele eden 1932 Malatyagücü’ne destek verdiğini anımsatarak, “Kulüp başkanı Aziz Yiğit takımın başındaydı, takım BAL Ligi’ne çıkamadı. İnönü Üniversitesispor’u aldık. Satın almadan dolayı 15 bin TL bir alacakları var. Benim derdim Malatya’da Altınordu modelini oluşturup, futbolcu yetiştirmek” dedi.

  Sezon başında sadece sporculardan değil, kendilerinden de kaynaklı hataların olduğunu ifade eden Uğur, şunları söyledi:

“Beni daha önceden tanıyan sporcular iyi biliyor. Ödemeler 15 gün gecikti kimi antrenmana gelmedi, takımı bırakanlar oldu. ‘Herhalde bunlar Para ödemeyecekler’ deyip ayrılanlar oldu, bir kısmını da gönderdik. Bu sene ya baraj maçı oynayacağız ya da Yeşilyurt Belediyespor’un üzerinde tamamlayacağız. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak. Ligde kalırsak benim geniş bir projem var. Benim takımı takip etme zamanım yok, o nedenle Aziz hoca takımın başında. Burada bazı hatalar oldu ancak önümüzdeki sene bu hatalara düşmeyeceğiz.”

  Uğur, gelecek sezon geniş kapsamlı çalışmalar yaparak, iyi bir bütçeyle lige hazırlanacaklarını kaydederek, “İyi futbolcuları transfer edip, Malatya’ya ikinci bir profesyonel takım kazandırmak istiyoruz. Buna göre altyapı çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Altınordu gibi çalışma yaparak, Avrupa fonlarından destek alıp, iyi bir altyapı oluşturmak istiyoruz. Bu sezon ligde kalırsak, daha sonra yol haritamızı çizeceğiz. Futbolcularımızım sezon sonuna kadar 6 maç alacakları var, diğer ödemeleri yapıldı. Futbolcularla da görüştüm, ‘takımı ligde bırakın prim vereceğim’ dedim. 60 bin TL olan bu primi 100 bin TL’ye de çıkarabilirim ama takımın ligde kalması lazım. Gelecek sezonda hiç kimseye ödün vermeden kendi göbeğimi kendim keseceğim. Şampiyon olacak bir takım kurmak istiyorum. Bu noktada da Aziz Yiğit hocamız yanımızda olacak. Bir hata yaptık ama bir daha bu hatayı yapmayacağız” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Gelecek sezondan itibaren Malatya amatör futbolunda köklü değişikliklere gidilmeli, bazı kişiler emekli edilmeli, ilçe belediye takımları desteklenmeli, yeni nesil genç Malatyalı teknik adamlar ve futbolcuların önü açılmalıdır. Bence böylesi daha faydalı olur. Bazı teknik adam ve yöneticiler değişen futbol konjektürüne ayak uyduramamaktadır, bu çok açık görülüyor.
    0
    0
    Yanıtla