SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Öncelikli Hedefimiz Yukarı Çıkmak"

0
Güncellendi - 2016-03-29 17:18:40
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Sedat Ağçay, Denizlispor karşısında aldıkları mağlubiyetle rakiplerine can verdiklerini ifade ederek, sahalarında Balıkesirspor'u yenip, yeniden sağlam bir nefes almak istediklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Denizlispor karşısında aldıkları mağlubiyetle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ağçay, önlerindeki iki kritik karşılaşma hakkında açıklama yaptı.

"DENİZLİSPOR'A CAN VERDİK"

Ağçay, Denizlispor karşısında ellerine geçen pozisyonları değerlendiremediklerini kaydederek, "Denizlispor maçının ilk yarısında kötü oynadık ama ikinci yarı daha derli topluyduk. Pozisyonlarda bulduk. Değerlendirsek farklı da olabilirdi ama değerlendiremedik ve sonuçta yenildik. Denizlispor'a can verdik" dedi.

Önlerindeki Balıkesirspor maçının önemine değinen tecrübeli futbolcu, "Tekrar sağlam bir nefes almak için içerde Balıkesirspor ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Bu maç için çalışmalarımız devam ediyor. Sonucunu da inşallah maçta alacağız" ifadelerini kullandı.

"BİR TANE GOLE İHTİYACIM VAR"

Tecrübeli futbolcu, kendi performansıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Oynadıkça form tuttuğunu ve ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını ifade eden Ağçay, "Haftalar ilerledikçe takıma daha faydalı olacağıma inanıyorum. Oynayarak form tutan biriyim. Bunu da son haftalarda sahaya yansıtıyorum. İnşallah bunun üzerine de koymak istiyorum. Tabi form yüzdesinden öre takıma daha fazla katkıda bulunmak istiyorum. Sonuçta olursa benim için çok daha iyi olur. Bir tane gole de ihtiyacım var. Ama en önemlisi bu hafta Balıkesirspor karşısında alacağımız galibiyet ve takımın nefes alması" şeklinde konuştu.

"ZORLU BİR SÜREÇ"

Ligde alacakları sonuçlara göre konumlarının değişeceğini kaydeden tecrübeli orta saha oyuncusu şunları söyledi:

"Önümüzde zorlu bir süreç var gibi gözüküyor. 2 maç alsak yukarıya, kaybetsek aşağıya düşeceğiz gibi görünüyor. Bu anlamda da bir önceki röportajlarımızda farklı konuşmuş gibi oluyoruz. Bu ligin iyi mi yoksa dengesiz olmasından mı kaynaklanıyor? Ona da artık siz karar verin. Bu hafta Balıkesirspor maçını kazanıp, 'çıkmadık candan ümit kesilmez' deyip, hedefimiz yukarı olsun. İnşallah öyle de olur. Ama öncelikli hedefimiz aşağıdan bir basamak daha yukarıya çıkmak."

"BULUNDUĞUMUZ KONUMU GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUZ"

Ağçay, ligde 2 hafta üst üste sahalarında maç oynayacaklarını hatırlatarak, "İki hafta üst üste sahamızda maç oynayacağız. Balıkesirspor Play-Off'u hedefleyen bir takım. Şanlıurfaspor'da düşmemek için mücadele eden bir takım. O yüzden ikisinin de illaki farklı senaryoları olacak. Çünkü biri Play-Off'a girmek adına bizden puan ya da puanlar almak için oynayacak diğeri ise düşmemek için 3 puan almak isteyecek. Bizde son haftalarda içeride iyi oynuyoruz. Bulunduğumuz konumu daha da güçlendirmek istiyoruz. O yüzden sonucu bizim açımızdan iyi olacak maçlar olmasını diliyorum" diye konuştu.

"HER GÖREVE HAZIRIM"

Denizlispor karşısında 10 numara pozisyonunda oynayan tecrübeli futbolcu, asıl mevkisinin orta saha olduğunu ancak verilecek her göreve de hazır olduğunu ifade etti.

Ağçay, "Benim asıl mevkiim orta saha. Bu ön libero ya da hücuma dönük orta sahada olur. Denizlispor maçında 10 numara pozisyonunu biraz maçın gidişatında sistem değişikliği olduğu için hocamız öngördü. Ama asıl verimli olduğum yer orta saha. Ama saha içerisinde hocamız pozisyon değişikliği verirse de hem tecrübemiz hem de oyun anlayışımızla üstesinden gelebilecek durumdayım" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız