SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öncü Veda Etti

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:17:07
Öncü Veda Etti
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'e yükselen Yeni Malatyaspor’da, kulüp asbaşkanı Nusret Öncü kulübe veda etti.

Spor Toto 2. Lig’de şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükselen Yeni Malatyaspor’da, kulüp asbaşkanı Nusret Öncü, aldıkları başarıya en başından beri inandıklarını belirterek, tarif edilemeyecek bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Öncü, yaptığı açıklamada güzel bir sezonu geride bıraktıklarını ifade ederek, "Teknik heyet ve futbolcularımıza bizlere yaşattıkları bu mutluluktan ötürü teşekkür ediyorum. Takımımız güzel bir sezon geçirdi. Şayet bu sene çıkamasaydık emeklerimize yazık olurdu" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor’un yeni sezon için yönetim oluşturma çalışmalarının sürdüğünü de kaydeden Öncü, kendisinin yeni oluşturulacak yönetimde olmayacağını kaydetti.

Sene başında Adil Gevrek’ın ısrarıyla yönetime girmeyi kabul ettiğini belirten Nusret Öncü, “Sezon başı Adil Başkan yönetime girmemi istedi. Ben de kıramadım ve kabul ettim. Aslında kendim de bir profesyonel sporcu ve yönetici olmama rağmen futbolla bu zamana kadar hiç alakam olmadı. Ama memleketimin takımının yöneticisi olmak çok farklı bir deneyimdi. Allah’a şükür görevimizi en iyi şekilde yerine getirdiğimi düşünüyorum. Yeni yönetim için ismim düşünülmüyormuş diye duydum. Olabilir, sonuçta o görev bize ömür boyu olalım diye verilmedi. Lakin yönetimde kırgın olduğum arkadaşlar var. Keşke bu şekilde olmasaydı. İnanın çok üzüldüm. Ben yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Şunu herkes bilsin ki Nusret Öncü her zaman Yeni Malatyaspor’un manevi yöneticisi olarak kalacaktır. Taraftarımız hakkını helal etsin” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız