SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öncüde Silah, Diğerinde Sigara

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:07:30
Öncüde Silah, Diğerinde Sigara
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde iki otomobilde yapılan aramada 7 bin paket gümrük kaçağı sigara ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, durumundan şüphelendikleri iki otomobili takibe aldı. Malatya-Kayseri Karayolu üzerinde araçlardan biri durdurulunca polisi gören diğer otomobildekiler ilçe merkezine kaçarak izlerini kaybettirdi. 

Kısa bir takibin ardından ikinci araca da ulaşıldı. Bu araçta yapılan aramada, bagajda koliler ve poşetler içerisinde 7 bin paket kaçak sigara bulundu. 

Öncü olduğu belirlenen diğer otomobilde de, arka koltuğun altına gizlenmiş 7,65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ile buna ait 6 adet fişek ele geçirildi. 

Bunlarla ilgili E.K. (26), Z.K. (22) ve H.K. (33) gözaltına alındı. 

E.K'nın cezaevinden yeni çıktığı, ruhsatsız tabancanın Nevşehir'den çalıntı olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız