SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ondan Başka Kimse Bilmiyor!

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:00:47
Ondan Başka Kimse Bilmiyor!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Mücahit Fındıklı'nın, geçtiğimiz hafta sonunu Malatya'da geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'da "çatkapı" ziyaret yaptığı yolundaki açıklamasına rağmen, bu durumdan, kendisinden başka kimsenin haberdar olmadığı anlaşılıyor.

Başbakanın Malatya gezisini İhlas Haber Ajansı'na değerlendiren Fındıklı, "Sayın Başbakanımız vatandaşla iç içe oldu. İki gün dolu bir program yaptık. Malatya’daki bütün sivil toplum kuruluşları ile toplantı yaparak sorun ve talepleri dinledi. Cumartesi günü gece özel görüşme ve özel ev ziyaretleri de dahil olmak üzere, Sayın Başbakanımızın özel çat kapı yaptığı ziyaretler her zaman vardır, yine çat kapı ziyareti oldu. Dolayısıyla bu medyanın bildiği bir şey değil, bu tamamen gönül bağı ile alakalı, o çat kapı ziyaretlerini de gerçekleştirdi."demişti.

Cumartesi günü Malatya'ya gelen, geceyi Altın Kayısı Ramada Oteli'nde geçiren Başbakan Erdoğan'ın, Cumartesi akşamı otelde yaptığı toplantıdan sonra istirahate çekildiği, otelden çıkmadığı, Pazar sabahı da ilk olarak Valiliği ziyaretle programına başladığı belirlendi.

Fındıklı'nın gerçekleştiğini söylediği "çatkapı" ziyaretin program yoğunluğuna göre ancak Cumartesi gecesi yapılmış olması gerekirken; diğer AKP milletvekilleri ve il yöneticilerinin de böyle bir ziyaretten haberdar olmadıkları anlaşıldı. 

Güvenlik açısından gizli yapılmış olması gereken bir ziyaretin de, en azından ziyaret edilen evin sakinleri tarafından daha sonra duyurulacağı, ancak şimdiye kadar böyle bir durumun söz konusu olmadığı değerlendirilirken, AKP Milletvekili Mücahit Fındıklı'dan başka kimsenin haberdar olmadığı böyle bir ziyaretin gerçekten yapılıp yapılmadığı merak konusu oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız