SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ondan Uzak Durun'

A- A+ PAYLAŞ

Önceki gün cezaevinden çıkan ve adeta gövde gösterisi yapan Mehmet Ali Ağca, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi harekete geçirdi.

BAHÇELİ UYARDI
Çürük katille diyalog halinde olması muhtemel isimlerden çekinen Bahçeli, önceki gün partili arkadaşlarını bu konuda uyardı ve net tavrını ortaya koydu.

Bahçeli, “Mehmet Ali Ağca, ne geçmişte ne de bugün bizi ilgilendiriyor. Ağca ve arkadaşlarından uzak durun” talimatını verdi.

UZAK DURUN
Bahçeli, önceki akşam Başkanlık Divanı’nda MHP'yi zor duruma düşürmesi muhtemel konuyu partililere anlattı ve şöyle konuştu: “Hayatının hiçbir döneminde bizim teşkilatımız içinde yeri olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Bu olaylar, MHP’nin dışındadır. Ama bugün bu kişiyi ve karıştığı olayları bize karşı kullanmak isteyen kendini bilmezler çıkabilir. Teşkilatlarımız, bu kişiye ve arkadaşlarına karşı mesafe koysunlar.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız