SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Öndeki İllerden Biri Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:22:09
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili Mustafa Şahin, “Cumhurbaşkanlığı Başbakanımızın hakkıdır” dedi ve Erdoğan’ın Malatya mitinginin de çok coşkulu geçtiğini bildirerek, katılanlara ve destek verenlere teşekkür etti. 

Şahin, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye genelinde yüzde 55-60 oranında oy beklediklerini belirterek, “12’nci cumhurbaşkanını ilk kez milletin kendisi seçecektir. Bir tarafta başbakanımız ve onu sevenler. Diğer tarafta ise başbakanımıza karşı , istikrarı kendilerine yediremeyen, ülkenin gelişmesini hazmedemeyenler çatı altında kenetlendiler. Temeli olmayan binaya çatı da kursanız sağlam olmaz” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanlığı Başbakanımızın hakkıdır” diyen Şahin, Erdoğan’ın Malatya mitinginin de çok coşkulu geçtiğini bildirerek, katılanlara ve destek verenlere teşekkür etti.

30 Mart’ta Konya’dan sonra nasıl 2’nci olduysak, 10 Ağustos’ta da önde olan illerden birisi olacağız inşallah” şeklinde konuştu.

Meclis çatısı altında sokaktaki kültürü sergilemek istemediklerini söyleyen Şahin, “Yaşanan olaylardan dolayı da özür diliyorum” şeklinde konuştu.

Sanayici ve iş adamları ile çalışanların sıkıntılarını iktidar olarak giderdiklerini söyleyen Şahin, torba yasasında 150 civarında madde ile işveren ve çalışanlarla ilgili yasaların çıkarıldığını vurguladı.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, Pazar günü yapılacak olan seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ülkenin istikralı ve huzurlu olması halinde yatırımcının yatırım yaptığına dikkat çeken Erkoç, her zaman istihdamın arttırılması için çaba gösterdiklerini de bildirdi.

KASAP PAZARI'NI ZİYARET ETTİ.. 

Şahin, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Kasap Pazarı’ndaki esnafları ziyaret etti. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Erdoğan için destek istedi.

Esnafların işyerini ziyaret ettikten sonra Kasap Pazarı’ndaki esnaflarla sohbet toplantısı yapan Şahin, “Malatya Başbakanımızı şanına yakışır bir şekilde bağrına bastı. Verilen destek gözlerden kaçmadı. Ne zaman Başbakanımız Malatya’ya gelmişse hep ilkleri yaşatmıştır. Başbakanımıza cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde verilen desteği gördük. Kasap Pazarı esnafımızın da verdiği destek kayda değerdir. Buradaki esnaflarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Malatya her zaman doğrunun ve güzelinin yanında yer almıştır. Vekillerin seçtiği cumhurbaşkanları dönemi geçti. Halkımız aracı kullanmadan kendi iradesi ile cumhurbaşkanını seçecektir. Artık 5 yılda bir milletimiz cumhurbaşkanını kendisi seçecektir. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dünya mazlumlarının bir sesi olan bir lider. Biz dün ne isek bugün de aynı dava için aynı doğrular için milletin derdi ile dertli olarak vatandaşımızın emrinde olmaya gayret ediyoruz” dedi.

Çatı adayının şu ana kadar kendisi için doğru dürüst bir istikamet çizemediğini belirten Şahin, “10 Ağustos’ta milletimizin göstereceği tercihe sonuna kadar saygı göstereceğiz. Bu ülkede birlik ve beraberliği ihya etmesi için biz tercihlerimizi kullanacağız. 12 yıldır bu ülkede bütün insanları kucaklayan ve hizmetleri getiren bir başbakanımızın olduğunu herkes tüm seçimlerde sandıklarda hekimliğini en iyi şekilde ifade etti. 10 Ağustos AK Parti için 9. seçim olacak. Bu ülkenin bir Suriye olmaması için, bir Irak olmaması için, bir Gazze olmaması için bir Afganistan olmaması için bugüne kadar canla başla mücadele eden AK Parti’ye gönül vermiş bütün insanlarımız ve onun yanında CHP’den MHP’ye kadar bütün irili ufaklı partilere gönül vermiş olan insanlarımızın tabanı, siyasi ve ideolojik bir yapılanma gözetmeksizin Başbakanımızın yapmış olduğu hizmetlerin ve dik duruşunun yanında olacağına inanıyoruz” ifadelerini kaydetti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Malatya’da yüzde 70’in üzerinde bir oy beklediklerini belirten Şahin, Başbakan Erdoğan'ın Malatya mitinginin her zamanki gibi coşkulu ve geniş katılımlı olarak geçtiğini ifade etti. Şahin, mitinge katılımın ise 70 bin ile 80 bin arasında olduğunu, ancak havanın sıcak olmasından dolayı mitinge gelenlerin en az yüzde 30’unun geri döndüğünü kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız