SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öndül Paşa da Katıldı

A- A+ PAYLAŞ

Konya 3. Ana Jet Hava Üssü'nden eğitim için havalanan F-4 tipi uçağın düşmesi sonucu şehit olan Pilot Üsteğmen Murat Türkmen (29), memleketi Amasya'da toprağa verildi.

Şehidin cenazesi Merzifon'da bulunan baba ocağına getirilince, ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Baba ocağından alınan Murat Türkmen'in cenazesi, Dönertaş Camii'ne getirildi. Vali Celalettin Lekesiz, Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Rasim Arslan, Malatya Erhaç 7. Ana Jet Hava Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kazım Öndül, Merzifon 5. Ana Jet Hava Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Fikret Erbilgin, Amasya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Canatan, askeri personel ve Merzifonluların katıldığı cenaze töreninde, Müftü Selami Emen'in kıldırdığı cenaze namazından sonra Şehit Üsteğmen Murat Türkmen'in cenazesi Garnizon Şehitliği'ne götürüldü.

Törenin ardından Murat Türkmen'in naaşı, şehitliğe defnedildi. 1 yıl önce Murat Türkmen ile evlenen Elif Türkmen, cenaze boyunca gözünü eşinin tabutundan ayırmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız