SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öne Geçtik, Yenemedik: 2-2

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Antalya deplasmanında 2-2 berabere kaldı. Antalyaspor'un ilk dakikalarda gelen golüne Taner'le yanıt veren ve ilk yarıyı 1-1 kapatan Malatyaspor, ikinci yarının başlarında öne geçmesine rağmen, bunu koruyamadı. İkinci golde hatalı olan Kaleci Fevzi, sonraki kısa sürede de korkutan müdahale girişimlerinde bulunurken, 25 dakikada beraberliği korumaya yönelik futbol sergilemeye başlayan Malatyaspor'un kalesinde yerinde müdahaleleriyle bu kez beraberliğe katkı sağlayan isim oldu. Bu arada, son dakikalardaki kontraataklarda "güçsüz" kalan Malatyasporlu futbolcularda bu durum son hareketlere "beceriksizlik" olarak yansıdı. Maçın son dakikalarında Mahmut'a yapılan faul nedeniyle itiraz eden ve sonra da hakemle diyaloğa giren Teknik Direktör Metin Yıldız yine tribüne gönderildi. Bilindiği gibi Metin Yıldız, ligin ilk haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediye maçının son dakikalarında hakem tarafından tribüne gönderilmiş, sonra da iki maç ceza almış, cezasını tamamlayarak Antalya maçında sahaya girebilmişti.

STAD: Atatürk

HAKEMLER: Yusuf Murat Söylemez, Alpaslan Dedeş, Tarık Ongun, 4. hakem Ekrem Gerginci

ANTALYASPOR: Fevzi, Uğur, Vahap, Şenol, Aytekin (Dk. 84 Hakan), Serdar Sinik, Serkan Reçber (Dk. 73 Ertuğrul), Ali Zitouni, Jaroslow, Cenk İşler (Dk. 83 Mahmut), Hasan Uğur,

MALATYASPOR: Fevzi, Mahmut, Serdar Samatyalı (Dk. 75 Zafer Demiray), Serkan Dökme, Mehmet Deliorman, Taner, Emre Aktaş, Muammer (Dk. 46 Ahmet Yıldırım), Güngör (Dk. 65 Ramazan Kahya), Turgay, Mehmet Budak.

GOLLER: Dk. 37 Taner ve Dk. 53 Şenol (Kendi Kalesine) (Malatyaspor), Dk. 4 Ali Zitouni ve Dk. 57 Serdar Sinik (Antalyaspor)

SARI KARTLAR: Aytekin, Cenk İşler, Bienniuk (Antalyaspor), Mahmut, Emre Aktaş, Güngör (Malatyaspor)

4. dakikada Antalya atağında Cenk soldan ortaladı. Ali Zitouni, defansın hatasından yararlandı ve penaltı noktası civarında düzgün bir vuruşla Fevzi'nin sağından topu ağlara gönderdi: 1-0

6. dakikada Serdar Samatyalı'nın şunu kalecide kaldı.

10. dakikada Ali Zitouni'nin sağ çaprazdan sert şutu Malatya kale direğine çarpıp, auta çıktı.

37. dakikada Malatyaspor Taner'le eşitliği yakaladı. Serdar Samatyalı'nın kullandığı serbest atıştan gelen topu arka direkteki Turgay kafayla Taner'e indirdi. Taner yakın mesafeden vurdu ve golü kaydetti: 1-1

4. hakem ilk yarıya 1 dakika ekledi.

İlk yarı 1-1 sona erdi.

53. dakikada Malatyaspor atağında Taner topu kafayla cezaalanına doğru gönderdi. Emre Aktaş'la birlikte müdahale eden Antalyaspor'lu Şenol, açılan kalecisini farketmeyince, kafayla topu kendi ağlarına gönderdi: 1-2

57. dakikada Antalyaspor beraberliği sağladı. Malatyaspor defanstan çıktığı anda Serdar Samatyalı'nın kaptırdığı topla en son Antalyalı Serdar Sinik buluştu. Kaleci Fevzi, pozisyon hatası yapıp, alabileceği topu tokatlamaya kalkınca, Serdar'ın vuruşu top ağları buldu: 2-2

62. dakikada cezaalanı yayının üzerinde Serdar'dan gelen topla buluşan Taner, kontrolsuz vurdu. Aut.

76. dakikada Ali Zitouni cezaalanıda buluştuğu topu kaleye şutladı, direğin yanından dışarı çıktı.

83. dakikada Ali Zitouni, orta sahadan derinlemesine atılan topla bir anda Fevzi ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda üst direğe çarptı ve auta gitti.

84. dakikada Malatyaspor kontraatağa çıktı. Mahmut, Taner'e çıkardı. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda "gücü tükenmiş olan" Taner, çok kötü vurdu, auta gönderdi.

87. dakikada Malatyaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, kendisini uyaran orta hakeme itiraz edince, hakem tarafından tribüne gönderildi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

FOTO: İHA (Antalya)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız