SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Öne Sürülen Gerekçeler Anlamsız..''

A- A+ PAYLAŞ

Tekgıda-İş Sendikası yöneticileri, Malatya TEKEL Sigara Fabrikası'nın kapatılmaması için sivil toplum kuruluşlarıyla siyasi partileri ziyaret etmeye devam ediyor.

Tekgıda-İş Sendikası Bölge Başkanı Servet Akbudak ve sendika yöneticileri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'ni ziyaret ederek, Malatya TEKEL Sigara Fabrikası'nın kapatılmaması için destek istedi. Akbudak, Malatya TEKEL Sigara Fabrikası'nın 65 yıldan beri hizmet verdiğini söyleyerek, "TEKEL yönetimi, yabancı şirketlerin istekleri doğrultusunda burayı kapatmaya çalışıyor. Bu sigara fabrikası sadece burada çalışan işçi ve sendikanın sorunu değildir, tüm Malatya'yı ilgilendiriyor. Fabrikanın kapatılması durumunda Malatya hem sosyal anlamda ve hem de ekonomik anlamda olumsuz yönde etkilenecektir" dedi. Akbudak, bu konuda tüm sivil toplum kuruluşlarıyla siyasi partilerden destek beklediklerini ifade etti.

MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Çakır, TEKEL yönetiminin mantıksız bir şekilde hareket ederek Malatya Sigara Fabrikası'nı kapatmaya çalıştığını, yaptıkları inceleme sonucunda gördüklerini dile getirerek, "TEKEL Sigara Fabrikası Malatya'nın hem ekonomik ve hem de sosyal hayatı için büyük önem taşıyor. TEKEL yönetiminin burayı kapatmak için önü sürdüğü gerekçeler çok anlamsız. Burası çok küçük masraflarla tekrar canlandırılabilir" diye konuştu. Çakır, fabrikanın kapatılmaması için kendilerinin de bazı girişimlerde bulunacaklarını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız