SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önem Vermesi Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:04:01
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Cumhurbaşkanımızın Tarihi Kentler Birliği’ne önem vermesi önemlidir” dedi.

Malatya’nın Battalgazi İlçesi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanlığı’ndan gelen davet üzerine Çankaya Köşkü’nde düzenlenen ‘Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’ tören ve resepsiyonuna katıldı.

Battalgazi İlçesi Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı:

“Doğal ve kültürel çevre konuları ile kentlerdeki kültürel mirasın korunması ve gelecek nesillere aktarılmasında gösterdikleri yoğun çabalar ve kent kültürü alanındaki toplumsal farkındalığın artmasında sergiledikleri başarılı çalışmaları ile Kültür ve Sanat Kurumu olarak Tarihi Kentler Birliği’ne ödül verilirken Selahattin Gürkan Battalgazi Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı olarak törene iştirak etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen törenle 2013 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'ni; İslam bilim ve teknoloji tarihi alanında Prof. Dr. Fuat Sezgin'e, Sosyal Bilimler dalında Prof. Dr. Daron Acemoğlu'na, Edebiyat dalında Prof. Dr. İskender Pala'ya, Belgesel dalında Prof. Dr. Bekir Karlığa'ya, Kültür ve Sanat Kurumu olarak Tarihi Kentler Birliği'ne, Müzik alanında ise merhum Ahmet Kaya'ya verdi.

Tarihi Kentler Birliği ödülünü Tarihi Kentler Birliği adına Birlik Başkanı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Birliğin bir önceki Başkanı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Birliğin Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen birlikte aldı.”

Programa katılmasını kısaca değerlendiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Cumhurbaşkanımızın Tarihi Kentler Birliği’ne önem vermesi önemlidir” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız