SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemi Çok Büyüktür"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:19:45
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da, Kutlu Doğum Haftası kutlamaları dolayısı ile tören düzenlendi. Törene, Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı. 
 
Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, yaptığı konuşmada,  “O’nun gelmesiyle insanlık gerçek hüvviyetini kazandı. O’nun getirdiği prensiplerin yer kazanması için bu tür etkinlikklerin önemi çok büyüktür” dedi. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise konuşmasında, “Hz Peygamberimizin doğumu, Bir karanlığın kapanması, cahiliye döneminin sona ermesine ve insanlığına aydınlığa çıkmasına vesile olmuştur” diye konuştu. 
 
İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül ise, “Cenab-ı Allah yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de Habibim, biz seni ancak ve ancak alemlere rahmet olarak gönderdik” ayetini hatırlatıp, “Dünyayı şereflendiren Hz. Peygamberimiz her yönüyle örnek olmuştur” ifadelerini kullandı. 
 
Kur-an-ı Kerim okunması, Müftü Yardımcısı Cengiz Yağcı'nın dua etmesiyle kurdele kesilip, Kutlu Doğum Haftası Kermes açılışı gerçekleştirildi. 20 Nisan’da Yeni Camii’de bin bir hatim indirilip, kutlu doğum aşı ile hafta kapatılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız