SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Adımlar Atıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:51:23
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 'Sigorta Haftası' dolayısı ile açıklama yaptı. 
 
Sigorta bilincinin Türkiye'de yaygınlaştırılması konusunda önemli adımların atıldığını söyleyen Erkoç, açıklamasında şunları belirtti; 
 
"Türkiye’nin yarınında Sigortacılık önemli bir yere sahiptir. Nitekim ; Sigorta, gerek bireylerin maruz kaldığı çeşitli risklerin gerçekleşmesi sonucu uğrayacakları maddi zararların karşılanması gerekse bu sistem vasıtasıyla ülke ekonomisinin ihtiyaç duyduğu fonları sağlaması bakımından çok yönlü faydalar temin eden bir finansal mekanizmadır.
 
Bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atan Türkiye’nin yine bölgesinde güçlü bir yapı oluşturmasında sigortacılık sektörü büyük önem arz etmektedir. Verilere göre önümüzdeki 10 yıl içinde Türkiye sigorta sektörü üretiminin 40 milyar liraya çıkacağı öngörüsü hâkimdir. Buradan yola çıkarsak bu sektör Türkiye’nin ekonomik gücüne güç katacak bir dinamizme sahiptir. Nitekim bu sektörün yüksek düzeyde verimli olması ve sektör içindeki dinamizmi artırmak adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
bünyesinde Sigorta Acenteleri Meclisi oluşturularak, sektöre kurumsal bir vizyon kazandırılmıştır.
 
Sadece sektörel kazanımlar değil, bireysel kazanımlarda da, sigorta geleceğimizi büyük oranda şekillendirecektir.
 
Bu nedenle, sigorta bilincinin yaygınlaştırılması hayati bir önem taşımaktadır. Malatya’da bulunan sigorta acenteleri de bu bilincin yaygınlaştırılmasında büyük bir hassasiyet göstermelidirler. Acenteler tüketiciler ile sigorta şirketleri arasında önemli bir köprü görevi üstlenmişlerdir. Bu vesile ile Acentelerimiz, halkımızı bilinçlendirmede önemli bir misyon üstlenmişlerdir.
 
Bu yıl ikincisi kutlanacak olan “Sigorta Haftası” nedeniyle, halkımızın daha fazla bilinçlenmesi için Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtir, saygılar sunarım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız