SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Aşamalar Kaydedildi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:06:02
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, “AK Parti iktidarları döneminde sağlıkta önemli aşamalar kaydedildi” dedi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Bülent Tüfenkci, “AK Parti iktidarları döneminde sağlıkta önemli aşamalar kaydedildi. AK Parti iktidarlarıyla birilikte sağlıkta dönüşüm ve reformlardan Malatya’mız da çok önemli ilerleme kaydetmiştir. Akçadağ ilçemizdeki mevcut devlet hastanesine ek olarak yapımı süren 25 yataklı hastane ile Doğanşehir ve Hekimhan ilçelerindeki 30 yataklı devlet hastaneleri için toplamda 6 milyon lira, 60 üniteli ve 5 yatak kapasiteli yapılacak Ağız ve Diş Sağlığı ek binası için 2 milyon lira, Doğanşehir ilçesine 10 daireli lojman yapımı için 1 milyon lira, Doğanşehir Polat, Yeşilyurt Görgü ile Pütürge Bakımlı sağlık evleri yapımına toplamda 150 bin lira bu yıl için ödenek ayrılmıştır. Planlanan yatırımlar için kamu-özel ortaklığı modeli dahil yaklaşık 230 milyon lira kaynak kullanılacak.12 yılda 275 milyon liralık sağlık yatırımları alan Malatya’mız sağlıkta bölge merkezi konumundadır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız