SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir 3 Puan"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:12:37
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, Elbistan Belediyespor deplasmanında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade etti. 

Tekin, göreve geldikten sonra 3'te 3 yaptıklarını anımsatarak, "Takımımız 3 Haftalık önemli bir periyota girdi. Elbistan Belediyespor dinlenmiş bir takımdı. Zor maç oldu. Ama galibiyete yakın taraf bizdik. Bu maçı kayıpsız geçirmemiz gerekiyordu. Çocuklar taktiksel açıdan güzel bir performans ortaya koydu. Özellikle şunu vurgulayacağım. Geçen hafta hakem sıkıntısı vardı. Sonuçta geçen haftaki hakemin yönetimiyle bu hafta Cuma Nasır’dan yoksun kaldık. Ama bu haftaki hakem gerçekten maçı çok güzel yönetti. Hakem doğrusu maçı oynatmak için oynattı. Ne olursa olsun ben tüm futbolcularımı canı gönülden kutluyorum" dedi.

Tecrübeli teknik adam, genç oyuncusu Eray Baba'yı da tebrik ederek, "Güzel bir maç oldu. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Deplasmanda aldığımız 3 puan bizim için çok değerli. Geçen haftada genç golcümüz golü atmıştı. Bu haftada golünü attı. Gelecek vaat eden bir oyuncumuz. Takımımı kutluyorum. Tüm oyuncularımın ayaklarına sağlık. Hepsinin alnından öpüyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız