SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir 3 Puan"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:46:57
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor’un Antrenörü İsmet Güner, Elbistan Belediyespor karşılaşmasında kendileri için önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. 

Güner, Elbistan Belediyespor ile sahalarında zorlu bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, “Zorlu maçtan önemli bir 3 puan çıkardık” dedi.

Elbistan Belediyespor karşısında önemli eksiklerin olduğunu ve genç oyuncularla mücadele ettiklerini kaydeden Güner, “Bizim 3-4 katımız daha fazla bütçeye sahip olan Elbistan Belediyespor karşılaşmasına genç ağırlıklı bir kadroyla çıktık. Ancak görev verdiğimiz futbolcularımız kendilerine olan güvenimizi boşa çıkarmadı. Bütün oyuncularımızın büyük bir özveri göstererek, en iyi şekilde sahada mücadele ettiler. Sonuçta da zorlu maçtan önemli bir 3 puan çıkardık” diye konuştu.

Güner, sezon başında beri takım olarak iyi işler yaptıklarına işaret ederek, “Malatya İl Özel İdarespor olarak üst sıralara tırmanışımız devam ediyor. Takımımız adına güzel şeyler oluyor. Bundan sonrada olmaya devam edecek” diye konuştu.

LİGDE PUAN DURUMU..

Bu arada, Malatya takımlarının mücadele ettiği BAL 4. grupta son puan durumu da şöyle:

Takım  O         P

1.Payas Belediyespor 1975            19        47

2.44 Malatya Spor   18        44

3.Kadirlispor  18        39

4.Şahinbey Belediye Gençlik Ve Spor    18        35

5.Adıyaman Belediyespor 19        31

6.Kilis Bld.Spor           19        31

7.Erzin Belediyespor            19        30

8.Şehit Kamil Bld.Spor          18        27

9.Malatya İl Özel İdaresispor        18        21

10.Beyoğlu Spor       19        20

11.Elazığ İl Özel İdare Spor            19        20

12.Elbistan Belediyespor    19        18

13.Birecik Belediyespor      19        14

14.Yurtbaşı Belediyespor    19        10

15.Siverek Belediyespor    19        9

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız