SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Bağlantı Yolu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:58:02
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ilçe sınırları içerisindeki alternatif yol güzergahlarını açarak, ulaşımı kolaylaştırmayı hedefleyen Yeşilyurt Belediyesi, yeni yolların açılması, düzenlenmesi ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ile birlikte Şeyhbayram Mahallesi Oğuzkan Sokak’ta yeni açılacak yol için kamulaştırması yapılan evlerin yıkım çalışmalarını yerinde inceleyerek detaylı bilgiler aldı. Malatya’daki trafik yoğunluğunu azaltmak ve ulaşımı kolaylaştırmak için kendi hizmet bölgesi sınırları içerisinde alternatif yol güzergahları oluşturmaya önem verdiklerini ifade eden Başkan Hacı Uğur Polat, Şeyhbayram Mahallesi’nde devam eden Turgut Özal Bulvarı İle Tevfik Temelli Caddesi Bağlantı Yolu yol açma çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Belediye olarak yol açma hizmetlerine ayrı bir önem verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Polat, “İnsanlık tarihi boyunca medeniyetlerin kurulmasına ve yaşanan gelişmelere yollar şahitlik etmiştir. Her geçen gün büyüyen, gelişen ve nüfus yoğunluğu artan Malatya’da kendi hizmet bölgemiz içerisindeki ulaşımı daha kolay hale getirecek yeni yolların açılması konusundaki hassasiyetimiz, artarak devam edecektir” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaların devam ettiğini belirten Polat, “Belediyemiz sınırları içerisindeki cadde ve sokakların modern bir görüntüye kavuşmasını sağlayarak, halkımızın ulaşımını kolaylaştıracak yeni yol açma çalışmalarına ayrı bir önem veriyoruz. Belirli bir program dahilinde devam eden yol açma çalışmalarında ortaya koyduğumuz hedefleri hayata geçiriyoruz. Bir yandan yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürürken, diğer yandan açılan yollardaki enkazların bedellerini ödeyip kamulaştırılmasını sağlıyoruz. Şeyhbayram Mahallemizde 100 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki imar yolumuz Turgut Özal Bulvarı ile Tevfik Temelli Caddesi arasında bağlantıyı sağlayacağı için önemli bir güzergah olarak görüyoruz. Rabia Parkımızın yan tarafındaki bu yolda iki evin kamulaştırılması sağladıktan sonra ekiplerimiz bugünden itibaren yıkım işlerine başladı. Yıkım işlemlerinin bitmesinden sonra ekiplerimiz yol açma çalışmalarına hız verecekler. Bu yolun devamında yine kamulaştıracağımız yerler var, bunlarında işlemlerini kısa sürede tamamlayıp Turgut Özal Bulvarı ile Tevfik Temelli Caddesi arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan yolumuzu halkımızın hizmetine açacağız. Buradaki çalışmaları sürdüren ekiplerimize ve personelimize teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız