SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önemli Bir Bölümde Sona Yaklaşıldı

0
Güncellendi - 2016-07-30 03:57:14
Önemli Bir Bölümde Sona Yaklaşıldı
A- A+ PAYLAŞ

Çevre yolu Hava Lojmanları kavşağından başlayıp, Çöşnük Kavşağı’nda biten 10 kilometre uzunluğundaki Güney Kuşak Yolu’nun Kernek ve Fırat Mahallelerinden geçen bölümünde devam eden çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Çalışmalar ile ilgili belediye tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı;

“TOKİ tarafından Yamaç ve Fırat Mahallelerinde yapılan Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında yüklenici firma tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda Güney Kuşak Yolu Yusuf Özal Caddesiyle birleşti. Yüklenici firma, Kernek Şelalesi’nin bulunduğu bölgede kazı çalışmaları ile yolun genelinde perde duvar çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, 10 kilometrelik Güney Kuşak yolunun bugüne kadar 5.5 kilometresini tamamlamıştı. Yolun geçtiği Fahri Kayahan Bulvarı’nı cazibe merkezine dönüştüren Büyükşehir, yolun Aşağıbağlar ve Cemal Gürsel Mahallesi bölümünde ise Derme Suyu projesini hayata geçirmişti. İlk etapta 800 metrelik bölümü yapılan Derme Suyu projesinin kalan bölümleri de etaplar halinde yapılacak.

Bölgede devam eden çalışmalar sırasında TOKİ ile birlikte hareket eden Büyükşehir Belediyesi, yine planlamalar sonucunda Beydağı TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede yeni yol açma çalışmaları da yapıyor.

Bölgede artacak olan nüfusu göz önünde bulunduran Büyükşehir bu kapsamda daha önce planlanan yeni yol açma çalışmalarını da bir bir hayata geçirirken, Güney Kuşak yolunun geçtiği bazı yollarda ise düzenleme ve yenileme çalışmaları yapıyor. Güney Kuşak yolunun önemli parçalarından biri olan Yusuf Özal Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapan Büyükşehir, düzenleme çalışmalarını sonbahar aylarında tamamlayacak.”

Bülten

a1

a2

a3

a4

a5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    "Yeşil Malatya" adı artık tarihe karışıyor.
    0
    0
    Yanıtla