SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Çalışma Başlattık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:13:45
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Darende’de uygulanacak proje ve çalışmalara ilişkin teknik değerlendirme toplantısı ile izlenecek yol haritasını belirledi. 

Toplantının açılışında konuşan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, “Büyükşehir Belediyemiz bugün Darende’yi masaya yatırarak tespit edilen sorunların çözümü ve projelerin uygulanması konusunda gerekli hedefleri belirleyerek önemli bir çalışmayı başlatmıştır” dedi. 

Tiryandafil Otel’de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mimar Zeki Sarılar ve Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser başkanlığında düzenlenen toplantıda hedeflenen projeler değerlendirildi.

Toplantıya katılan yöneticilere Darende’de gerçekleştirilecek çalışmalara sağlayacakları katkıdan dolayı teşekkür eden Eser, “Darende’nin yıllardır çözülememiş olan sorunlarına el attık. Hedeflediğimiz ve bir süreden beri üzerinde çalıştığımız alt yapılarını, teknik hazırlık ve projelerini hazırladığımız konular Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla Darende’mize kazandırılacaktır. Kentsel dönüşümle yenilenecek çarşıdaki işyerleri, otogar, hayvan pazarı, prestij yolu, mezbahane, küçük sanayi sitesi, kültür merkezi, şehir mezarlığı gibi temel ihtiyaçlarımız bu koordine ve teknik çalışmalarla hayata geçecektir” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başta olmak üzere projelerin gerçekleşmesi yönünde ciddi adımlar atan herkese teşekkür eden Eser, “Darende bu dönemde inşallah yeni hizmetlerle daha güzel, daha yaşanılabilir bir yere dönüşecek. Turizm, ekonomi ve şehirleşme konularında atacağımız adımlar insanlarımızı daha mutlu edecek” diye konuştu.

Sarılar da Darende’nin sahip olduğu tarihi, kültürel değerleriyle Malatya’nın en gözde ilçelerinden birisi olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizin kalkınması, güzel projelerle kentleşmelerinin düzenli ve geleceğe uygun hazırlanması için çalışıyoruz. Darende’yi, turizm başta olmak üzere önemli projelerle geliştirmek için elimizden geleni sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından projelerle ilgili sahada inceleme yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız