SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önemli Bir Durum Yok Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, bazı medya organlarının domuz gribi konusunda çeşitli iddialar ve abartılı konular ortaya attığını, vatandaşların sadece Sağlık Bakanlığı'nın uyarılarına göre hareket etmeleri gerektiğini bildirdi.

Belediye Konferans Salonu'nda okul öğretmenlerine ve idarecileri ile okul aile birliği yöneticilerine okullarda alınması gereken domuz gribi önlemi anlatıldı. Toplantıda ilk konuşmayı yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, grip konusunda bakanlık tarafından üç genelge gönderildiğini belirtip, genelgelerin gereğinin yapıldığını ve yapılacağını vurguladı.

"İlimizde domuz gribi konusunda önemli bir durum söz konusu değil. Ancak bu olmayacak manasında olmaz. Önlemleri almayı sürdürmemiz gerekiyor" diyen Bulut, bazı medya organlarının domuz gribi konusunda çeşitli iddialar ve abartılı konular ortaya attığını, vatandaşların sadece Sağlık Bakanlığı'nın uyarılarına göre hareket etmeleri gerektiğini bildirdi.

Bulut, Malatya Belediyesi'nin okulları dezenfekte konusunda ciddi katkıları olacağını belirtip, okulların ise temizlik konusunda var olan imkanın değerlendirilerek, hijyen konusuna azami gayret göstermeleri gerektiğini ifade etti.

Sağlık İl Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin de sinevizyon eşliğinde, Sağlık Meslek Lisesi Öğretmeni Mehmet Ayık ise domuz gribi tedbirleri konusunda açıklamalarda bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız