SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Federasyon"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:11:58
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Alper Bektaş, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Genel Sekreteri Mesut Öztop'u makamında ziyaret etti. 

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Genel Sekreteri Mesut Öztop, “Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Kalkınma ajansımızın gerek faaliyetlerinden, gerek desteklerinden ve sürekli birlikte çalıştığımız oldukça önemli bir federasyon. Malatya, Elazığ, Tunceli illerinde iş adamları dernekleri ve birçok kuruluş olarak çok güzel bir örgütlenme içerisine girdiler. Kısa bir süre içerisinde de çok önemli faaliyetler yapmaya başladılar. Beraber çok güzel projeler ürettik. Bu anlamda çok teşekkür ediyorum” dedi.

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Alper Bektaş ise, Bu bölgede 8 derneği temsil ettiklerini söyleyerek, “Fırat Kalkınma Ajansı ile federasyon ve dernekler olarak birçok projede beraber olduk. Bu bağlamda Mesut beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız