SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Önemli Bir Firmayı Getireceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, çeşitli ülkelerde marketler zinciri olan önemli bir firmayı yatırım için önümüzdeki günlerde Malatya'ya getireceklerini söyledi.

Şahin'in sekreteryasından konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:

"..AK Parti Malatya Milletvekili ve Dış İşleri Komisyonu üyesi Mehmet Şahin, dünyanın çeşitli ülkelerinde marketler zincirleri bulunan önemli bir firmayı önümüzdeki günlerde Malatya'ya getireceklerini kaydetti.

Şahin, Malatya ekonomisinin can damarı kayısının pazarlanması ve dış piyasada hak ettiği değerden satılması için çalışmalarını sürdüğünü söyledi. Şahin, kayısının önündeki en önemli sorunun pazarlama olduğunu ifade ederek, "Önümüzdeki günlerde Avrupa'nın önde gelen bir firmasını Malatya'ya getireceğiz. Bu firmanın dünyanın çeşitli ülkelerinde marketler zinciri bulunmaktadır. Kayısının bu marketlerde gerek yaş, gerekse kuru olarak satılmasının görüşmeleri yapılacak. Amacımız kayısıyı üreticiden pahalı almak ve kayısı üreticisine emeğinin karşılığını kazandırmak." dedi.

Kayısı üreticisinin bugünkü fiyatlarla masraflarını karşılamada zorlandığını dile getiren Şahin, ilgili firmanın uygun bulması halinde Malatya'ya yatırımı da düşünebileceğini aktardı. Firma yetkilileri ile Tarım Bakanlığı yetkililerini de bir araya getireceklerini ifade eden Şahin, "Firmanın Malatya'ya yatırım yapma konusunda olumlu bir karara varması durumunda, Malatyalı iş adamlarından ortaklık kurma durumunun da söz konusu olabileceğini belirtmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Şahin, Malatya'nın yurt içi ve yurt dışında kaybettiği imajını düzeltme adına çalışmaları bulunduğunu da belirterek, "Malatya'nın cinayetlerle veya olumsuzluklarla anılması rahatsızlık verici. Oysaki bugün açılan Malatya Tarım ve Hayvancılık Fuarı da gösterdi ki Malatya artık dünya piyasalarına açılıyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden küresel sermaye Malatya'ya gelmeye başlıyor. Biz de Malatya'da gerek istihdam sağlayacak gerekse Malatya'nın ekonomisine katkıda bulunacak yatırımları Malatya'ya getirme gayretindeyiz." ifadelerini kullandı.

Şahin birçok yabancı yatırımcı ile görüştüğünün altını çizerek, zaman içerisinde bu yatırımcıların Malatya'ya getirilerek görüşmeler yapılacağının müjdesini verdi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız