SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Forvet Oyuncusu Alacağız"

0
Güncellendi - 2017-08-19 18:11:10
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, forvet mevkii için önemli bir futbolcuyla anlaşacaklarını, 2 tane de Türk futbolcu kadrolarına katacaklarını ifade etti.

Gevrek, takıma katkı sağlayacak oyuncuları kadrolarına katmak için titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Takıma yapmış olduğumuz transferlerin şehre ve takıma katkı sağlayacak isimler olmasına dikkat ediyoruz. İyi ve yıldız oyuncu olmasının yanı sıra kaliteli olmasını önemsiyoruz. Bizim transferlerimizin hepsi çok kaliteliler. Çok iyi, kaliteli bir takımımız var. Arturo Mina da bunlardan bir tanesi. Kendisi izlediğim, inandığım, bana göre Türkiye ve dünyada önemli bir stoper” dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğine işaret eden Gevrek, şunları söyledi:

“Bir tane önemli yabancı bir forvet alacağız. 1-2 Türk oyuncu daha alabiliriz. Ama yabancı bir forvet alacağız. Yapacağımız transferlerin takıma mutlak katkı sağlamasını istiyoruz. 2-3 transferimiz daha olacak. Yeni katılan oyuncularla birlikte takımımız daha da güçlü olacak.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Pier VEBO,Pier vebo, pier vebo eski istanbul belediye li, veya tomas necid bunlar faydalı olacak oyuncular..........
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    vagner love u al başkan bütün malatyayı ayağa kaldırırsın. en baba transfer bu olur bence
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (6 yıl önce)
    transerdeki scood ekibini tebrikj etmek her malatya spor taraftarının i.çinden fikirdir diye düşünüyorum barazit boitab chemke mina dialo dia(bi miktar kilo vermeli) cissokko gerçekten güzel yerinde ve direk takıma uyum sağlayan bi görüntü verdi osmanlıspor maçında ama atasözünde dediği gibi tavuğun cücüğünü güzün sayarlar 1 çiçe3kle bahar gelmez devamlılık istikrar esastır hadi hakkımızda hayırlısı diyip maça maça maçaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • OKAN (6 yıl önce)
    BAŞKANIM SİZE GÜVENİYORUZ VEDE BEKLİYORUZ
    0
    0
    Yanıtla