SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Galibiyet"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:51:02
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup’ta Kilis Belediyespor ve Dersimspor ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren 44 Malatyaspor, deplasmanda karşılaştığı Adıyamanspor’u 2-0 mağlup etti. 

44 Malatyaspor’un gollerini 22.dakikada Selim Dağ, 88’de ise penaltıdan Harun Aytemur kaydetti.

Mansur Yardımcı Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Seyfullah, Yusuf, Aliş, Salih, Erkan, Cuma, Erdem, Talat, Salih, Harun ve Ayhan on biriyle çıkan 44 Malatyaspor, maçın başından sonuna kadar rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koydu.

Karşılaşmada 2 topu da direkten dönen sarı kırmızılılar, Adıyaman deplasmanından aldığı 3 puanla şampiyonluk mücadelesini devam ettirdi.

Bu arada 90 dakikanın bitişinin ardından Adıyamansporlu taraftarlar 44 Malatyasporlu futbolculara yabancı madde yağdırdı. Uzun süre stattan ayrılamayan sarı kırmızılıları taşıyan otobüsün de camları taşlandı.

44 MALATYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMAİL TEKİN:

“YARIŞI SÜRDÜRMEK İÇİN KAZANMAMIZ GEREKİYORDU”

Maç sonrası açıklamalarda bulunan 44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin, oldukça önemli bir galibiyet aldıklarını, şampiyonluk yarışını sonuna kadar kovalayacaklarını belirtti.

Rakipleri Adıyamanspor karşısında 90 dakika boyunca iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Tekin, “Rakibimiz karşısında 90 dakika boyunca etkili bir oyun ortaya koyduk. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Şampiyonluk yarışını sürdürebilmemiz için kazanmamız gerekiyordu. Biz sonuna kadar bu yarışı sürdüreceğiz. Olur, olmaz onu sezon sonunda göreceğiz. Umarım bu sene gülen taraf biz oluruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız