SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Galibiyet"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:34:52
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımı Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Adil Gevrek, küme düşmeme mücadelesi veren Körfez İskenderun karşısında galip gelmelerinin önemli olduğunu söyledi. 

Aldıkları 3 puan ile ligin sonunda şampiyon olmak istediklerini belirten Gevrek, “Önemli bir galibiyet aldık. Rakibimiz için çok önemli bir maçtı. Gerçekten ben de çok heyecanlandım ve biraz stres yaptım. Burada aldığımız 3 puanla sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz. Her maç bizim için önemli. Bizim için galip gelmek önemliydi” dedi.

Verilen cezalarla ilgili de konuşan Başkan Gevrek, “Şampiyon olalım da biz şampiyonluk turunu bir yerde atarız” ifadelerini kullandı.

Takımın maçlarını izlese de izlemese de her zaman yanında olacağını belirten Adil Gevrek, “Futbolcularımı, teknik heyeti ve taraftarları kutluyorum. Önümüzdeki maça bakacağız artık. Önümüzdeki maç taraftarsız belki ama olsun hiç önemli değil. Bundan sonra dediğim gibi her maç bizim için final olacak. Ama bu çok önemliydi” diye konuştu.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız