SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Galibiyet Aldığımızı Düşünüyorum"

0
Güncellendi - 2016-08-21 01:23:04
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligi'nin ilk maçında Mersin İdmanyurdu'nu kendi evinde 3-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, "Hak ederek kazandık"dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, her iki takım içinde önemli maç olduğunu vurgulayarak, "İlk maç zor olur. Zorlu günler geçiren bir rakibimiz vardı. Hazırlık döneminde sonra iyi sonuç almak istiyorduk. İlk maçımızı da kazandık. Hak ederek kazandık, gol pozisyonlarımız var. Konsantrasyon eksikliğinden gol yedik. Final paslarımız daha iyi olmalı. Önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Mersin İdmanyurdulu gençleri de kutluyorum. Ellerinden gelen mücadeleyi verdiler. Onlara da sezon içinde başarılar diliyorum"dedi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, ilk maçlarında çok daha iyi sonuç almak istediklerini ifade ederek, "Fakat mücadelemiz en güzel şekilde çalıştı. Bizim 4-5 pozisyonumuz var, bir penaltı pozisyonumuz var. Futbolcuma da sordum o da 'Hocam penaltı' dedi. Ben de penaltı olarak gördüm. Elimizden geleni sahada yapmaya çalıştık fakat son golde topun dışarı çıktığı söyleniyor ancak benim oyuncum topu bırakmayacak. Maç 2-1 de, 2-2 de bitebilirdi ancak olmadı. Çok üzgünüz. Mersin İdmanyurdu takımı sahasında yenilmez bana zor geliyor. Bundan sonraki maçlara bakıyoruz. Biz tecrübemizi artırarak belli bir yere gelmek istiyoruz" dedi.

Mersin, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    İnşallah hep böyle gider de hakkında yazı yazan bizleri de utandırırsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    Samsun iç saha ve Denizli deplasmanları iyi sonuçla biterse gerisi gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    irfan hocam sen bir harikasın. seni çok seviyoruz. inşallah seninle süper lige çıkacağız.
    0
    0
    Yanıtla