SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Galibiyet Aldık"

0
Güncellendi - 2017-04-05 01:06:57
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, Elazığspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, kalan 8 maçta da istedikleri sonuçları alıp, hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Azubuike, Elazığspor ile önemli bir karşılaşma oynadıklarını, hem Doğu derbisini kazandıkları hem de iyi gidişi sürdürdükleri için mutlu olduklarını belirtti.

Başarılı sporcu, İstanbul’da Elazığspor ile oynadıkları Doğu Derbisi’nde iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını kaydederek, “Bizim için önemli bir maçtı. 3 puan almak önemliydi. Çok önemli bir 3 puan aldık ayrıca derbiyi kazandığımız için mutluyuz. Şampiyon olabilmek için bu yolda devam edeceğiz” dedi.

Ligde kalan 8 maçta da istedikleri sonuçları almak için çok çalıştıklarını dile getiren Azubuike, “Lideriz ve takım olarak çok çalışıyoruz. Bütün takım olarak özverili çalışacağız. Şampiyonluğa da inanıyoruz. Yolun sonunda da şampiyonluk gelecektir” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • abdul (7 yıl önce)
    Görünmez kahraman Bi tanede gol ataydin iyiydi
    0
    0
    Yanıtla