SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Bir Galibiyet Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:58:37
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Aroma Voleybol Erkekler 3. Lig C Grubu'nda mücadele eden Malatya İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü, sahasında Hatay İskenderun Mursaloğlu Lisesi ile karşılaşacak. 
 
Grup'ta 19 puanla 6. sırada bulunan İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü, 18 Mart Pazar günü İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda grupta son sırada yer alan İskenderun Mursaloğlu Lisesi'ni ağırlayacak. Son oynadığı müsabakada Diyarbakır DSİ'yi 3-1 mağlup eden İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü, İskenderun Mursaloğlu Lisesi müsabakasının hazırlıklarını sürdürdü. Voleybol Takım Antrenörü ve Kaptanı Yrd. Doç. Dr. Emin Kafkas yönetiminde çalışmalarını sürdüren takımda eksik bulunmuyor. 
 
Öte yandan hazırlıklar ve müsabaka hakkında bir açıklamada bulunan İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü Voleybol Antrenörü ve Takım Kaptanı Yrd. Doç. Dr. Emin Kafkas, Diyarbakır DSİ karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını, İskenderun Mursaloğlu Lisesi'ni de yeneceklerini söyledi. Kafkas, genç bir ekip olmalarına karşın iyi bir performans ortaya koyduklarını belirterek, "Malatya Belediyesi Esenlik, Kızıltepe Belediyesi, Batman Petrolspor, Kahramanmaraş Belediyesi takımları karşısında şansız mağlubiyetler aldık. Bu mağlubiyetlerden sonra Diyarbakır DSİ'yi deplasmanda mağlup ederek, önemli bir galibiyet aldık. Bu hafta da İskenderun Mursaloğlu Lisesi'ni konuk edeceğiz. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyoruz. Cumartesi gününe kadar çalışmalarımızı tamamlayıp, müsabaka saatini bekleyeceğiz. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" dedi. İnönü Üniversitesi, grupta oynadığı 13 karşılaşmada 5 galibiyet 8'de mağlubiyet aldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız